Lenovo IdeaPad Gaming 3 nasıl?

Dostum valla dediğim gibi 16 olması şart değil ama içerisinde 4x2 gb ram de olmaması lazım ki sonradan 400tlye aldığım 8gb ram'i kendim takabileyim. 8Gb ram için bütçem 512ssd olması şart 7800tl
 
Çok sağol dostum düşünmen yeter. Bu attıklarının hepsine baktım. Tüm Hepsiburada, trendyol, Amazon, GittiGidiyor ürünlerine baktım en mantıklısı bu geldi. MSI güzel bir ürün ama içerisindeki ekran kartı 3gb 1650 den daha düşük bir performansı var yüksek vram isteyen oyunlarda. Asus'un da o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum. Galiba IdeaPad Gaming 3 i5 10300H olan sürümünü alacağım. Ryzen olanın 16gb ram 512 ssd olan sürümü baya pahalıya kaçmasa onu alacaktım. Artık coil whine'a katlanacağım
 
Çok sağ ol dostum düşünmen yeter. Bu attıklarının hepsine baktım. Tüm Hepsiburada, Trendyol, Amazon, GittiGidiyor ürünlerine baktım en mantıklısı bu geldi. MSI güzel bir ürün ama içerisindeki ekran kartı 3GB 1650'den daha düşük bir performansı var yüksek VRAM isteyen oyunlarda. ASUS'un da o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum. Galiba Ideapad Gaming 3 i5 10300H olan sürümünü alacağım. Ryzen olanın 16 GB RAM 512 SSD olan sürümü bayağı pahalıya kaçmasa onu alacaktım. Artık coil Whine'a katlanacağım.

Ideapad de çok az coil whine var belirteyimde yeniden :D
bana kalırsa RAM yükseltmeyecekseniz (yani 8 GB RAM'de kalacaksanız ileride yükselteceğim diyorsanız Ideapad) ASUS almanızı öneririm 16 GB uğraşmazsınız ekran kartına azıcık overclock yapıp ortalama 1650 Ti seviyesine getirirsiniz diye düşünüyorum.
İşlemci konusuda yani ona diyebileceğim bir şey yok... Belki bir şekilde overclock yapılıyordur cihazınız ısınmassa yaparsınız Intel işlemcilere bir uygulama sayesinde under Volt yapılabiliyor diye biliyorum under Volt yapılıyorsa overclock da yapılabiliyordur diye düşünüyorum ama yani sadece ısınmazsa diye ki büyük ihtimalle ısınacak. ( kusura bakmayın fazla boş yaptım sanırım )
 
Oyun oynarken ortalama sıcaklık ve maksimum sıcaklığı ne gördün usta. Fanları soğutma açısından yeterli mi ve coil whine yaşadın mı (cihazdan gelen küçük elektrik sesleri)
Hayır cihazdan gelen ses sorunu yaşamadım ama ısınıyor valorantta 75 falan görüyorum pek hissettirmiyor film izlerken dizüstünde tutarsanız da ısı söz konusu hâle geliyor ama bu sıcaklıklarda hiçbir performans kaybı yok.
 
Asus çok fazla gaming duruyor ya aslında tasarımı için ilgimi çekti IdeaPad ayrıca direkt 16 gb alacağım alırsam
Asus Tuf Gaming FX506LI-HN085 i5-10300H 8 GB 1 TB SSD GTX1650Ti 15.6" Free Dos
Gtx1650ti ve 1tb Ssd var. Senin için pahalı ise ve aciliyeti yoksa benim gibi (13 kasım) efsane cuma indirimlerini bekleyebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı