Turkcell vs TurkNet vs NetSpeed

Normalde Türk Telekom kullanıyorum ama vadedilen hızın %80'ni bile karşılayamadıklarından tüketici hakem heyeti'ne şikayet ettik. Şikayetin cevaplanması bekliyoruz. Haklı olduğumuzdan dolayı kazanacağız gibi düşünüyorum. O yüzden şimdiden geçeceğim firmaya karar vereyim dedim. Aklımda 3 firma var. Turkcell, NetSpeed ve TurkNet. Aşağıdaki görselde altyapı sorgulama sonuçları var. Sivas lokasyonuna göre önerirseniz sevinirim. Bir sorun olduğunda hızlı çözen ve müşteri hizmetleri iyi olan bir firma olursa daha iyi. Türk Telekom gibi bir firma olmasın da.
NetSpeed:

Eki Görüntüle 1166562

TurkNet:

Eki Görüntüle 1166563

Turkcell:

Eki Görüntüle 1166571

Ya NetSpeed'ya da TurkNet, Turkcell için fiber altyapınız yok. Ben olsam TurkNet alırdım.
 
Anladığım kadarıyla 3'üde birbirine yakın bir firma. Turkcell müşteri hizmetleri bakımında oldukça iyi ama fiyatları pahalı. TurkNet ve NetSpeed ise ortalama bir müşteri hizmetine sahip. 3'ü arasında kaldım ama aklım NetSpeed'e yattı biraz. Galiba önce NetSpeed'i deneyeceğim. Sonuçta taahhüt yok. Eğer beğenirsem devam ederim. Ama hala NetSpeed ve TurkNet arasında kaldım.
 
Türk Telekom'da 182 TL'ye 50 Mbps paket kullanıyordum. 6 ay önce TurkNet geçtim, şuan 100 TL'ye 100 MBps kullanıyorum. Kayıt olurken davet koduyla kayıt olmuştum. Kayıt olduktan sonra iki arkadaşımı daha TurkNET'e geçirdim. 6 ayın sadece 3 ayında fatura ödedim. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Telefon ile bir müşteri hizmetleri bulunmuyor. Desteğe TurkNet Online İşlemler üzerinden veya Twitter, Instagram 'dan DM atarak ulaşıyorsunuz. Tıpkı bir arkadaşınızla mesajlaşır gibi sorununuz hallediliyor. En iyi yanı ise sorununuz ile ilgili resim gönderebiliyorsunuz. Telefonla müşteri hizmetlerine göre daha iyi buluyorum. Telefonla sadece satış ve anket yapıyorlar. Ayriyeten Online işlemler üzerinden tıpkı bir çağrı merkezi çalışanı gibi kendi internet ayarlarınızın bazılarını kontrol edebiliyorsunuz.
 
Ben NetSpeed öneririm. Sadece TürkTelekom altyapısı varsa bence en ideali NetSpeed. Taahhüt yok, müşteri hizmetleri de var arayıp ulaşabileceğiniz. Ayrıca Türknet'in sistemine benzer bi sistemleri var arkadaş kodu ile başvurduğunuz zaman 12 ay boyunca her ay 5₺ indirimi var. Siz de arkadaşınızı getirdiğiniz takdirde hem siz hem arkadaşınız indirim kazanıyor.
 
Netspeed öneririm. Bizzat kendim 2 aydır kullanıyorum ve vadettikleri hızı rahatlıkla sunuyorlar. TT'dan sonra ilaç gibi geldi desem yeridir. (başta altyapınız iyiyse tabi) Sorun olduğu zaman Turknet gibi aplikasyon üzerinden uğraşmıyorsunuz, bizzat arayıp görüşebiliyorsunuz. Tavsiye ederim.
 
Netspeed öneririm. Bizzat kendim 2 aydır kullanıyorum ve vadettikleri hızı rahatlıkla sunuyorlar. TT'dan sonra ilaç gibi geldi desem yeridir. (başta altyapınız iyiyse tabi) Sorun olduğu zaman Turknet gibi aplikasyon üzerinden uğraşmıyorsunuz, bizzat arayıp görüşebiliyorsunuz. Tavsiye ederim.
Merhaba lol ve valorantta kaç ping alıyorsunuz, oyunlarda pinginiz düşük mü ?
 
Ben NetSpeed öneririm kesinlikle. Pakette söylenen hızın tamamını veriyorlar ve ping sorunu da hiç yaşatmadı. vie.valve.net adresine 11 hop ile bağlanıyorum ve ortalama pingim 49-50 arası.
 

Geri
Yukarı