Valorant'ta takım arkadaşı tarafından tehdit edilmek

MeriAĞA

Femtopat
Katılım
21 Eylül 2021
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün arkadaşımla Valorant oynuyorduk onunda kullandığı hesap benimdi yani ikimizin hesabı da benim hesaplarımdı. Takıma bir adam geldi sonra biz oyunu trollemeye altımıza bomba ateş atmaya başladık. Sonra o adam bize küfür etti sonra başınıza bela olacağım benden özür dilemek zorunda kalacaksınız falan dedi. Sonra sicil no falan verdi biz korkmaya başladık. Bugün de Valorant'ya girince adamın bana arkadaş isteği attığını gördüm ben de kabul ettim. Arkadaşımın başına bir şey gelmez çünkü onun kullandığı hesapta benimdi ama ben çok korkuyorum. Ya adam bana dava açarsa veya evimi bulup kötü şeyler yaparsa, ne yapmalıyım sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ne yapmalıyım sizce?
20 tane haciz memuru ve 40 tane SWAT ekibiyle evinize şafak baskını düzenleyip müebbet hapisle yargılanmak üzere mahkemeye çıkarılacağını falan düşünüyorsan düşünme. Ne yapabilir dersen, hiçbir şey yapamaz. Sizi korkutmuş, siz de korkmuşsunuz. Daha açıklayıcı bir cevap olamaz herhalde.
 
Evimi bulup kötü şeyler yaparsa, ne yapmalıyım sizce?

Evini ederinin yarı fiyatına almaya çalışabilir, pazarlığı iyi yap. Yaşadığın yerdeki güncel metrekare fiyatlarını öğren.
 

Geri
Yukarı