Bundan sonra GTX 970 yerine R9 390 önerilmeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Submit55

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2015
Mesajlar
312
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fiyat performans olarak R9 390 önerilmeli bence.
 
Senin F/P olarak örnek gösterdiğin şey GTX970'den daha pahalı vede neden örnek göstersinler hiç bir neden göstermemişsinki direk örnek gösterilmeli demişsin.
 
Tabi canım.
1.gif
2.gif
3.gif
4.gif
5.gif
6.gif
7.gif
8.gif

9.gif
10.gif
11.gif
12.gif
13.gif
14.gif

Güç tüketimi açısından da çok başarılı. Birde nVidia'ya laf atıyorlar 3.5 GB Vram olayından dolayı. Adamlar 200 serisini ısıtıp önünüze koyuyorlar. Ama tabi 4 ve 8 GB Vram var sonuçta içinde.
1.gif
2.gif
3.gif
4.gif
5.gif
6.gif
 
En büyük olay da bu zaten şu an full hd de sorun yaratmıyor pek ama ilerde yaratırsa o zaman verdiğin paranın hakkını bellek yüzünden veremeyecek gücü olduğu halde.
 
GTX 970 Güç tüketimine karşın verdiği performans yeterli. Ancak evinde trafosu olanlar R9 390 alabilir ki sen fiyat/performans demişsin. Fiyatı düşük fakat tükettiği güç fiyatını'da geçer. Size zarar yaptırır. Bu boyuttan düşünmemişsiniz. Bu kartlar hava tüketmiyor.
 
Güç tüketimi dezavantajı var evet ama en azından bellek konusunda vaadettiğini veriyor. Ben gtx 970 ile nvidianın attığı bellek yalanını ve bu soruna karşı en ufak bir özür bile dilemeyişini şımarıklık olarak görüyorum ve belli ki ortalığı boş buldular. Umarım yakın zamanda amd güç tüketimi konusunu da çözer de satışlarda nvidianın önüne geçer ve bu şımarıklığın hesabını verir nvidia. Ayrıca normalde nvidianın kalitesini beğenen biriyim ancak müşterisini kandırması hiç hoş değil ve bunu unutmayacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı