Türkiye Avrupa birliğine girerse ne olur?

Bizi kabul etmeleri bizim için de kötü olur. (ülke için söylüyorum). Aklı ve az çok durumu olan kişiler komple yurt dışına gidecektir ülkede boş beleş insanlar kalacak gibi. Sağcı dayılardan geçilmez olur ülke.
 
Giremeyiz. Hem siyasi bir karar hem de kültürel. Zira girersek nüfusumuzdan dolayı Almanya'dan daha çok söz sahibi olacağız.
 
Ekonomi,siyasi,din hepsi on numara bile olsa yine almazlar emin olun. Orta Doğuyu bitirmeye çalışanlar ne diye alsınlar. Gelişim yok derler, ekonomi kötü derler, terör var derler Ön planda bunları söylerler ama arka plana bakan hiç olmaz. Yıllardır hep aynı masallar ile kandırıyorlar ve üstüne üstlük masaldan uyanmayan hala aynı kafada ilerleyen insanlar.
 
Ekonomi,siyasi,din hepsi on numara bile olsa yine almazlar emin olun. Orta Doğuyu bitirmeye çalışanlar ne diye alsınlar. Gelişim yok derleme, ekonomi kötü derler, terör var derler Ön planda bunları söylerler ama arka plana bakan hiç olmaz. Yıllardır hep aynı masallar ile kandırıyorlar ve üstüne üstlük masaldan uyanmayan hala aynı kafada ilerleyen insanlar.
Orta doğu meselesi petrol yüzünden bize ne kastları var.
 
2. Kavimler Göçü(M.S. 2021)
Aşırı göçü kaldıramayan Almanya ve Hollanda'nın yıkılması ayrıca Fransa'nın da buhrana girmesi sonucu, Türkiye'nin AB'den çıkartılması ile sonuçlanmıştır.
Avrupa'nın Türk yurdu olarak kabul edilmesine sebep olmuştur.
Diğer adı 2. Yurtaçan Göçü olarak bilinir.
 

Geri
Yukarı