Django ve JavaScript Framework'leri

tet

Hectopat
Katılım
13 Mart 2020
Mesajlar
234
Konu hakkında pek bilgim yok bu yüzden merak ediyorum Django kullanırken vue JS, Angular JS, React JS gibi teknolojileri kullanmanın bir faydası veya artısı oluyor mu? Yani şunu merak ediyorum gördüğüm kadarıyla bu JavaScript frameworkleriyle yapılan işler Django ile de yapılabiliyor, yanlış biliyor da olabilirim. Kısacası Django kullanırken aynı zamanda bu teknolojilere ihtiyaç duyuluyor mu bunu merak ettim teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle backend frontend mantığını öğrenin.
Doğrudan bu teknolojilere dalmak mantıklı olmaz.

Öncesinde angularjs kullanmışlığım var şu anda da django öğreniyorum ikisinde de usta değilim ama temel mantığı bildiğimi düşünüyorum. Bu arada yanlış anlaşılmış olabilirim ben js frameworkleriyle backend kodlama yapılıp yapılamayacağını merak etmiyorum çünkü zaten nodejs dışında diğer frameworklerin sadece frontendde kullanıldığını biliyorum.

Benim esas merak ettiğim mesela angularjs json dosyasından veriyi alıp html içinde döngüye sokup sitede gösterme olayı django ile de yapılabiliyor öyleyse bu iki teknolojiyi aynı proje içinde kullanmanın ne gibi bi avantajı olabilir ya da olur mu merak ettiğim nokta bu.
 

Geri
Yukarı