Çalınan Steam hesabı nasıl kurtarılır?

kenan360

Decapat
Katılım
21 Temmuz 2020
Mesajlar
806
Arkadaşımın Steam hesabı çalındı, hesap çalınalı 2 ay oldu biraz daha beklersek 3 ay olacak, aslında bu kadar beklememizin sebebi var tabii ki de, her neyse şimdi bu hesabı nasıl kurtarabilirim adamlar her şeyi değiştirmiş. Arkadaşımın Steam'e bağlı olan gmailine geçmiş zamanda yaptığı oyun alışverişlerinin, pazar alışverişlerinin faturaları var, o faturaların SSleri duruyor hatta Gmail'in içinde hala o faturalardır işte oyun haberleridir falan falan, 2019'dan kalma mail falan her şey var, bir de hesaba para atmak için aldığı inial kart var oda duruyor ama kart geçersiz onu söyleyeyim çünkü ininal eski ininal Kart hani ininallerin yeni modelleri falan çıktı neyse. Arkadaşlar kısaca elimizde olanlar bunlar, şimde ben nereye baş vurayım nereye yazayımki bu hesabı kurtarayım.

Elimizde olanlar:
+oyun alışveriş, iade faturaları.
+Pazar alışveriş, satış faturaları.
+Steam'de alışveriş yaptığı kart (2021 yılı itibari ile geçersiz olan kart
)
+ az kalsın unutuyordum, işe yararmı bilmiyorum ama şu an arkadaşımın telefonunda olan Steam uygulamasında guard var evet şu an aktif olarak orada guard kodu gözüküyor. Guard kodu Steam'e girince alt kısımda çıkıyor üst kısımda ise giriş yapma yeri var.
 
Steam destek sitesinden halletmeye çalışmayın çünkü hesabınızı çalanlar e postanızı vb değiştirdiği için oradan bir şey yapamazsınız mail atmanız gerekiyor.

Başka bir mail adresinden atılabiliyor diye biliyorum. Yoksa kimse kurtaramazdı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı