Razer Blackwidow 3 Alınır mı?

akrepadammm

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2018
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir masaüstü oyuncu bilgisayarı alıyorum ve bunun getirdiği sorun olarak önceden laptop kullandığımda ötürü yeni ekipman ihtiyacı oluştu. Kulaklığım ve mouseum Razer markasına ait ve bu kombinasyonu bozmamak adına ve ayrıyeten birden çok yazılım kullanmamak için yeni bir Razer klavye almayı düşünüyorum. Internette uzun kullanım sonrası Razer klavyelerle ilgili pek bir bilgilendirme yok siz Razer markasının klavyesini daha önce kullanmış mıydınız? Başlıkta yazmış olduğum klavye benim ilgimi çekti ve şu an İtopya'da büyük bir indirime girmiş. Bu klavye hakkındaki düşüncelerinizi bana aktarır mısınız daha önce hiç mekanik klavye kullanmadığımı belirtmek isterim.

NOT: Sadece Razer marka klavye almak istiyorum. Başka bir marka klavye önerisinde bulunacak kişiler buna göre öneride bulunursa sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20210919-104453_Chrome.jpg
    Screenshot_20210919-104453_Chrome.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 40
Kombinasyonu varmış.
Eğer Green Switch'den rahatsız olmaz iseniz iyi klavyedir.
Ama şahsen Ornata Chroma V2 daha çok hoşuma gidiyor.
Mecha mebrandir kendisi.
Green Switch en sesli Switch'dir ayrica rahatsiz edebilir.
Klavyenin sesi beni rahatsız etmez ama alt veya üst daireye gidecek kadar ses çıkarıyorsa komşular için problem olabilir. Ornata V2 ye bakacağım öneriniz için teşekkürler.
 
Klavyenin sesi beni rahatsız etmez ama alt veya üst daireye gidecek kadar ses çıkarıyorsa komşular için problem olabilir. Ornata v2'ye bakacağım öneriniz için teşekkürler.

Alt veya üst daireye kadar gidileceğini sanmam tabii duvarlar ince değil ise. En fazla yan odaniza ses gider duvar yalıtımına göre.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı