iPhone 12 iade edip 13 almak

Teknosa'da iPhone 13 için eski telefonunu getir kampanyası var. Siz daha yeni aldıysanız sizin telefona iyi bir fiyat çıkarırlar.
 
Telefondan beklentinizi bilmiyorum ama 13’ün çıktığını bilmeseniz 12 tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktı. Yine de üst modeli alamamak canınızı sıktıysa telefonu temiz kullanın, seneye satıp 14 alırsınız. Sözde tasarımda yenilikler falan da olacakmış zaten.
 
Hocam öyle bir anlatmışsınız ki iPhone'a geçince pişman oldunuz diye anlıyorum. iPhone 12'de bulamadığınız şeyi iPhone 13'te nasıl bulacaksınız onu anlayamadım. Cihazlar arasında çok büyük bir fark yok iPhone 13 iPhone12s gibi.
 
Hocam öyle bir anlatmışsınız ki IPhone'a geçince pişman oldunuz diye anlıyorum. iPhone 12'de bulamadığınız şeyi iPhone 13'te nasıl bulacaksınız onu anlayamadım. Cihazlar arasında çok büyük bir fark yok iPhone 13 iPhone12s gibi.

Hocam bir para verdim cihaza 700TL daha verip en yenisini alma şansını kaçırdığım için üzgünüm ve her sene yeni cihazlarda min 2bin TL fark olurken bu yıl 700 TL fark var bu duruma bırakında üzülme hakkım olsun. Ve evet seneye satar yeni modelini alırım.
 

Geri
Yukarı