Naruto izlenir mi?

Anime izlemem ama çizgi film ve dizileri izliyorum keyifle. Çizgi filmle dalga geçtiğim yok yani. Baktım anime=çizgi film diye dalga geçen yok ben yazayım dedim sadece. Ama dediğim gibi güzel diyolla Naruto'ya.
 
Çizgi film olduğunu kabul ediyorum. Ama özellikle çizgi film diye dalga geçenlere kızıyorum. Çizgi film demek yerine anime deyip geçinebilir.

İstersem anime derim, istersem çizgi film. Burada yalan bir şey söylemediğim için bir sıkıntıda oluşturmuyor. Ki insanların ne diyeceği seni gram alakadar etmez.
 
Şu an bunu sormakta bile hata yapıyorsun. Benim ilk animemdir ve şu an ona denk bir anime görmedim, dünyanın en iyi animesi diyebilirim benim için. Yalan olmasın ona yakın bir anime var HxH, Naruto kadar iyidir fakat dediğim gibi Naruto gerçekten 1.sırayı hak eden bir anime. İzleme diyenlerde hayatında anime izlememiş tiplerdir ya da 5 dakikasını izleyip kapatmış tiplerdir. Kaale alınacak tipler değiller demek istediğim.
 
Gayet haklısınız. Bir de kendi açıklamamı da katmak isterim. Çizgi film deyince aklınıza hemen 3 5 yaşındaki çocukların izlediği Pepe gibi çizgi filmler gelmesin. Çizgi film Çocuklara özel değildir. Yetişkinlere göre de çizgi filmler mevcuttur. Yani buradan anlayacağımız bir filme "Çizgi film" demek hakaret değildir. Animasyon olarak oluşturulduğunu belli etmek için kullanılır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı