Naruto Shippuuden izlenir mi?

Hocam adam shounen bir seriyi izleyip izlememeyi soruyor sen onu boş ver deyip bersek oku diyorsun, merak etme manga güncelim zaten. Hele senin "bu işten anlayanların zaten bir numarasıdır" deyişinden sonra bir ayrı şaşırdım. Sanki tüm anime kütüphanesini tamamlamışsın da gelmiş bana bersek en iyi anime diyorsun, lütfen azıcık mantıklı davran. Zira bersek top 10 seriden biri bile değil.

Evet hocam senin aksine ben güncelim, bu demek oluyor ki ben 10-20 bölüm izleyip bıraktığım bir şey hakkında değil de tamamını güncellediğim iki seri hakkında konuşuyorum. Sen ise tek yargılı bir düşünce yapısına sahipsin. Eğer 10-20 bölüm izlediysen zaten animeye kötü demeye hakkın yok.

İzlemeyeceğim çünkü sıkıcı? İki seride sıkıcı istediğin kadar güncel ol benim umurumda değil bu 2 animeye laf ettiğim için hiçbir şeye objektif bakmamayı tercih ederim deneyimledim bir şeyi ve sarmadı ve sevmedim.

İzlemeyeceğim çünkü sıkıcı? İki seride sıkıcı istediğin kadar güncel ol benim umurumda değil bu 2 animeye laf ettiğim için hiçbir şeye objektif bakmamayı tercih ederim deneyimledim bir şeyi ve sarmadı ve sevmedim.
Evet hocam deneyimlediniz, 10-20 bölümde doya doya deneyimleyip serinin gördüğünüz en kötüsü olduğuna kanaat getirdiniz ve insanları da kendinizle aynı sanıp "sıkıcı" kanununu getirdiniz. İki seri de sıkıcı istediğin kadar güncel ol falan umrumda değil falan, güzel kafaymış hocam. Objektif falan da olmamayı tercih edin insanları kendi fikrinizle yönlendirin. Bu bir tercih meselesi değil zorunluluk, tercih meselesi olsaydı her animeden birer bölüm izleyio sıkıcı diyebilirdik. Size göre Steins gate de dünyanın en sıkıcı animesi olurdu herhalde.

Evet hocam deneyimlediniz, 10-20 bölümde doya doya deneyimleyip serinin gördüğünüz en kötüsü olduğuna kanaat getirdiniz ve insanları da kendinizle aynı sanıp "sıkıcı" kanununu getirdiniz. İki seri de sıkıcı istediğin kadar güncel ol falan umurumda değil falan, güzel kafaymış hocam. Objektif falan da olmamayı tercih edin insanları kendi fikrinizle yönlendirin. Bu bir tercih meselesi değil zorunluluk, tercih meselesi olsaydı her animeden birer bölüm izleyio sıkıcı diyebilirdik. Size göre Steins;Gate de dünyanın en sıkıcı animesi olurdu herhalde.

Başladım shiuppudene.

Evet hocam deneyimlediniz, 10-20 bölümde doya doya deneyimleyip serinin gördüğünüz en kötüsü olduğuna kanaat getirdiniz ve insanları da kendinizle aynı sanıp "sıkıcı" kanununu getirdiniz. İki seri de sıkıcı istediğin kadar güncel ol falan umurumda değil falan, güzel kafaymış hocam. Objektif falan da olmamayı tercih edin insanları kendi fikrinizle yönlendirin. Bu bir tercih meselesi değil zorunluluk, tercih meselesi olsaydı her animeden birer bölüm izleyio sıkıcı diyebilirdik. Size göre Steins;Gate de dünyanın en sıkıcı animesi olurdu herhalde.

Öngörü yaparak milleti yapmakta senin sorunun Steins;Gate'in mangalarini ve animesini bitirdim odamda yaklaşık 90'a yakın manga var.

Bu 2 seriyi begenmedigim için objektif olamiyorsam kendi fikrinizle kalın uzatmak istemiyorum artık.

Son düzenleme:
Öngörü yaparak milleti yapmakta senin sorunun Steins;Gate'in mangalarini ve animesini bitirdim odamda yaklaşık 90'a yakın manga var.

Bu 2 seriyi begenmedigim için objektif olamiyorsam kendi fikrinizle kalın uzatmak istemiyorum artık.
İyiymiş hocam, Steins Gate'in fiziksel mangalarını Japonya'da bulamıyoruz siz kendiniz bulmuşsunuz. Normalde öngötü yaparak insanları nitelemem ama senin tavrına benzer bir tavır sergiledim. Gözünüze de sağlık kalan mesajımı çok iyi okumuşsunuz. Neyse uzamasın kendi fikrim diyerek düşünmemeye karar vermişsiniz, bunu da insanlara seriyi kötü diyerek yediriyorsunuz. Zevk işi demişsiniz şimdi fakat ilk mesajınız öyle gözükmüyordu. Neyse arkadaş seriye ön yargılı olmayıp başlamış uzatmayacağım.

Zevk işi demişsiniz şimdi fakat ilk mesajınız öyle gözükmüyordu. Neyse arkadaş seriye ön yargılı olmayıp başlamış uzatmayacağım.
İlk yorumda kesinlikle izleyebilirsiniz demiş, şimdi ise "Naruto izlenmez" diyene like atmış. 20 bölüm falan izledim diyor, ben de anlamadım, garip çelişkiler var...

Başladım shiuppudene.
İyi seyirler hocam iyi bir seri, ilk izleyişimde sadece iyi gelmişti fakat ikinci izleyişimde big 3'ün sıradan shounenler olmadığını anladım. Yine de tabii arada sırada farklı şeylere yönelmek isterseniz onlar şahsımca daha iyi, tabi yine zevk işi.

İlk yorumda kesinlikle izleyebilirsiniz demiş, şimdi ise "Naruto izlenmez" diyene like atmış. 20 bölüm falan izledim diyor, ben de anlamadım, garip çelişkiler var...
Hocam zaten en garip bulduğum bunların yanında insanların fikrini kanun gibi belirtip, konuştuktan en sonra da "benim fikrim" "objektif olamam" diyebilmeleri. Eğer bir konu hakkında bilgi sahibi değilsen senin fikrin yoktur. İfade özgürlüğü bu olmasa gerek.

Eğer bilginiz yoksa ve dediğiniz şeye fikir diyorsanız, bu fikir değil sizin "istediğiniz" çıkarılması gereken yargı olur.

Son düzenleme:
Sevgili dostlar, her animenin ayrı bir karakteri, bir olayı, kişiye verdiği duyguları, farklıdır. Bu yüzden arkadaşımız Naruto'yu izleyip beğendiyse zaten devamını izleyecektir. İzlemeli de zaten. Naruto çocuksu bir anime değildir. Bunu söyleyenler çocukluk yılları geçen 220 bölümlük kısmını izlemiştir ve hatta tamamını bile izlememiştir. Öncelikle onda bir kesinleştirelim. Naruto'da aşk, nefret ,kin ,arkadaşlık ,dostluk, drama, trajedi, komedi ve cinselliğe yakınlık gibi duyguları yaşatabilir. İçerisinde etkin savaş sahneleri ve epik kahramanlıklar vardır. O yüzden çocuksu diye hitap edemezsiniz. Yani bu kişiye göre değişemez bir gerçektir. Genç ve yetişkin animesi diyebiliriz. Naruto movie'leri izlemeni de öneririm.

Naruto nasıl kötü olabiliyor ben çok beğendim.
Söylenenlere aldırış etme dostum. Beğendiysen sonuna kadar izle. En iyi animelerden biri zaten! One Piece ve Bleach'te gayet güzel animeler. Sonrasında da onlara da zaman ayırabilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı