Windows 11 Sızdı! İşte İlk Görüntüler

Ben gerçekten 24 Haziran'daki Windows etkinliği için çok heyecanlıyım. Her şeyden önemlisi, Windows 11'in Insider'lara hangi sıra ile dağıtılacağını merak ediyorum. Ben Beta Channel üyesi olduğum için Beta Channel'a yayınlanmasının kısa süre içerisinde gerçekleşmesini istiyorum. Resmi Windows 11 istiyorum! :D
En erken resmi ISO ne zaman yayınlanır?
 
En erken resmi ISO ne zaman yayınlanır?
Şu an için duyduğum bilgilere göre Yapı 21996.1 aslında RTM'e inanılmaz yakın bir yapı imiş. CO_RELEASE dalının final yapısının 22000 olacağını ve 22000 yapısının üstüne toplu güncelleme geleceğini duydum. O yüzden tahminimce etkinliğin olduğu gün veya bir sonraki gün resmi bir yapı yayınlanır diye düşünüyorum. Tabii ki bunlar kendi düşüncelerim, kesin bilgiler değil. Zaten altı üstü 2 gün kaldı, heyecanla bekliyorum. :)
 
1624445161641.png


Windows 10 Insider Programına gelen güncellemeyi yaptım ancak Windows 11'e çok benziyor.
 
E, bu ne böyle? Şu an Windows 11'i Insider ile yükleyebiliyorsunuz. Resmen Windows 10. Windows tembellik yapmış, hayatımda gördüğüm en değisik Windows sürümü.
Arkadaşlar, bunlar tamamen benim şahsi görüşümdür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
E, bu ne böyle? Şu an Windows 11 Insider ile yükleyebiliyorsunuz. Resmen Windows 10. Windows tembellik yapmış, hayatımda gördüğüm en değisik Windows sürümü.
Çok değişiklik var bu arada. Siz sadece girip temaya bakıp "Aaaa la bu 10 bildiğin" dedikten sonra işin içine bakmıyorsunuz.
Her şeyi geçtim, bu daha Insider sürümü, çıkmamış bile işletim sistemi. Windows 10 ilk çıktığında 8.1'e aşırı benziyordu mesela.

Biraz bekleyin daha hiçbir şey oturmadan Insider'ı çıkıp eleştirmeyin. Bazı değişmeyecek şeyleri eleştirirsin o ayrı konu da girip de "Bu Windows 10'a benziyor" diye de eleştirmezsin...
 
@PanzerTR haklı, dağılın. Şaka bir yana, lütfen bununla ilgili eleştirmeyin. Bu daha Insider sürümü, Insider'ı baz alarak yorum yapmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı