Windows 11 yarın çıkıyor

Eski sistemleri elden çıkarmaya çalışıyorlar anlıyorum ama keşke yine de TPM 2.0 ve Secure boot olmadan kurabilsek. Modlu olan ve ellenmiş ISO'lara hiç güvenemiyorum açıkçası. Galiba o mükemel arayüzü göremeyecek ve Windows 10'da kalmak zorunda kalacağım.
 
Bence gayet başarılı olacak. Kişisel olarak şu an geçmeyi düşünmüyorum. Muhtemelen sistemimi yenileyince mecburen geçeceğim. Tpm muhabbetinin de güzel bir pazarlama piyasaya hareketlilik getirme hamlesi olduğu kanaatindeyim.
 
Başarılı olacağını düşünüyorum gerçek bazda satın alan müşteriler zaten ekonomik olarak pc yükseltmelerine sahip ülkeler Türkiye de kaç kişi oem key hariç almıştır ki :D ki bug sanmıyorum olsa bile 2 güncelleme de 2 günde çözülür ara yüz ve entegre yazılımlar da güzel duruyor sabırsızlıkla bekliyorum zaten kimse Windows 11 e geçmek zorunda değil 10 da güncelleme almaya devam edecek böyle bakınca pekte eleştiriye yer verilmiş gibi durmuyor.
 
Ben şu an Windows 11 kullanıyorum çokda beklediğiniz gibi bir şey yok CPU kullanımında ve oyun açılış sürelerinde iyileştirme var ve söylentilerde olan yüzde 1-2 FPS artışı yaşamadım bir de RAM kullanımı yükseldi o kötü olmuş şimdilik bu kadar Windows 10nun ilk çıktığı halden iyi ama şu anki halinden de iyi değil kısacası geliştirilmeye muhtaç bol bol güncellemelerle.
 
Beraberinde bol bol bug getirecek bir sürüm geliyor bence, sizce?
1633118286341.png
Sıfır sıkıntı sıfır bug oyna devam. Ayrıca sistem gereksinimleri dün açıklanmadı alacağı kadar eleştiriyi almıştır zaten.
 
Eki Görüntüle 1179885
Sıfır sıkıntı sıfır bug oyna devam. Ayrıca sistem gereksinimleri dün açıklanmadı alacağı kadar eleştiriyi almıştır zaten.

CoD Warzone'de çökmeler yaşatıyor Windows 11 şu an bende hayırlısı tam oturmadı ama yarın oturturlar umarım Battlefield 2042 de çıkıyor sorun yaşarsam 10'a dönerim 🤣 sistem uyumlu diye geçtim.
 

Geri
Yukarı