Discord'dan T.C. gibi bilgiler bulunabilir mi?

BoRTi07

Decapat
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
114
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocalarım selam duyduğum kadarı ile Discord'dan T.C. Kimlik numarası falan buluyorlarmış ve bunu kişinin adı soyadı ve doğum tarihini bulduktan sonra bir programa girince çıkıyormuş üstelik bunu yapan kişiyi bildigin halde polise başvursan bile Discord'da bir kayıt bulunmadığı için ellerinden hiçbir şey gelmiyormuş. bu umarım doğru değildir çünkü bayağı korkutucu bir durum.
 
Hocalarım selam duyduğum kadarı ile Discord'dan T.C. Kimlik numarası falan buluyorlarmış ve bunu kişinin adı soyadı ve doğum tarihini bulduktan sonra bir programa girince çıkıyormuş üstelik bunu yapan kişiyi bildigin halde polise başvursan bile Discord'da bir kayıt bulunmadığı için ellerinden hiçbir şey gelmiyormuş. Bu umarım doğru değildir çünkü bayağı korkutucu bir durum.

Dediğin şey mümkün ama yasa dışı bir şey. Bu bir suçtur. Yapmayınız.
 
Dostum sen bir dosya indirmeden, bir şeye onay vermeden nasıl senin özel bilgilerini bulabilir. Tek ihtimal doğum tarihini yanlış girersin, kanıtlamak için kimliğini atarsın, ve o fotoğrafta depolanıyorsa sunucu hacklenmesinde bilgin 3. tarafların eline geçer. Bu durumdada Discord'a dava açma hakkın var zaten.
Ortaokul 6-7 falan mısın?

Yok hocam 9. sınıf son konularına bakın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı