Windows Update ile Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

Millet neye göre yanlış diyor acaba? Şu an zaten hatalarla dolu bir işletim sistemi var. Temiz kurulum bu hataları önlemeyecek. Ancak güncelleme en azından şu haline göre daha az hata barındıracak şekilde gelecek. Öte yandan yanlış veya uyumsuz olması durumunda zaten bunu Windows sizin için yayınlamazdı. Adamların yaptığı şeyi onlardan iyi bilemeyiz. Güncelleme beklemeyi hatta bir kaç ay beklemeyi doğru buluyorum zira taze bir sistemde uyum sorunları baş gösterecek.
Saygı duydum ama saçma geldi. Madem hatalar dolu neden Microsoft'a geri bildirim yapıp düzenleme önerisinde bulunmuyorsun? diye sormadan edemedim!

Şuan ki sürümde gördüğüm bir hata henüz bulamadım. Ayrıca güncelleme yaparsa eski sistem kırıntıları bilgisayarda kalacak ve sistemi daha fazla yoracak.

Peki Update ile geçmeyip temiz kurulum ile geçince ücretsiz oluyor mu ki? Temiz kurulum ile nasıl ücretsiz yapacağız.
Kullandığın Windows 10 lisanslı ile aynı lisans anahtarını kullanarak Windows 11 'i kurmuş olacaksın.
Peki temiz kurulum yapınca her şey silinir değil mi?
Evet silinir. Yedekleriniz varsa yedeklemeni öneriyorum.
 
Son olarak temiz kurulumu nasıl yaparım? Format atmayalı çok oldu. Detaylı bir şekilde video veya konusu varsa yönlendirir misiniz?
 
Windows Update güncellemesi ile yükseltmenin daha sağlıklı oalcağını düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum? Sistemim destekliyor yazısı geldi ama 1 haftadır güncelleme gelmedi nedeni ne olabilir?

Hocam ben geçtim pişman oldum özellikle GTA V gibi oyunlarda eskiden 60FPS alırken şu anda oynanmıyor onun dışında sorun yaşamadım ama GTA V oynuyorsan geçme. Konu açmıştım kimse bakmıyor zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı