Windows Update ile Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

AMD işlemci kullananlarda performans sorunu olduğunu duymuştum. Ama Intel de bir tek sizde duydum sorun olduğu. Tam tersi performans arttı mesajlarıyla karşılaştım hep. Kafam karıştı şimdi.

Bende çok fazla sorun oldu hayatımda yaptığım en büyük hata diyebilirim ama karar sizin.
 
Hocam ben geçtim pişman oldum özellikle GTA V gibi oyunlarda eskiden 60FPS alırken şu anda oynanmıyor onun dışında sorun yaşamadım ama GTA V oynuyorsan geçme. Konu açmıştım kimse bakmıyor zaten.

AMD Ryzen 3 3250u Vega 3 ve 12 GB RAM sistemde bir sorun yok aksine performans artışı var.
 
Eninde sonunda kuracağım zaten. Güncel kullanmayı severim her şeyiyle. Windows 10 dan iyi olsunda güç yönetimi felan
Windows 10 a format attığımda şifresiz pin kilitsiz başlatmak için çok uğraşıyordum. Windows 11 de de böyle bir gıcıklık oluyor mu?
 
Son düzenleme:
Eninde sonunda kuracağım zaten. Güncel kullanmayı severim her şeyiyle. Windows 10'dan iyi olsunda güç yönetimi falan.

Windows 10'a format attığımda şifresiz pin kilitsiz başlatmak için çok uğraşıyordum. Windows 11 de de böyle bir gıcıklık oluyor mu?

Microsoft hesabı ile oturum açtıysanız onun yerine yerel hesap ile oturum aç diyorsunuz ve şifre koymuyorsunuz. Sonra ta daa şifreniz olmuyor.
 
Microsoft hesabı ile oturum açtıysanız onun yerine yerel hesap ile oturum aç diyorsunuz ve şifre koymuyorsunuz. Sonra ta daa şifreniz olmuyor.
usb den rufus ile yükleyim dedim ama linkten indirdiğimi rufus bir türlü görmedi bende görseldeki işaretli olanı indiriyorum 4.8 gb lık.acaba bu usb nin içine rufusun yükleyeceği dosyamı?rardan çkarıp usb ye atıp fırmata başlayabilir miyim?oraya yazamadım konu mesajlara kapanmış
Ekran Görüntüsü (132)_LI.jpg
 
USB'den Rufus ile yükleyim dedim ama linkten indirdiğimi Rufus bir türlü görmedi bende görseldeki işaretli olanı indiriyorum 4.8 GB'lık. Acaba bu USB'nin içine Rufus'un yükleyeceği dosya mı? RAR'dan çkarıp USB'ye atıp fırmata başlayabilir miyim? Oraya yazamadım konu mesajlara kapanmış.
Eki Görüntüle 1185257


Tıkladığınız an inmeye başlayacak. Windows 11 resmi sürüm ve resmi siteden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı