Çözüldü Windows açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berkezngn

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2020
Mesajlar
58
Çözümler
1
Dün bilgisayarım oyun oynarken dondu ve ben de kasadan kapatmak zorunda kaldım. Ardından bilgisayarı açmaya çalıştığımda bir disk hatası verdi bir Windows logosu gelip açılmadı falan. Ben de format Flash'ı hazırlayıp başlangıç onarmayı denedim ilkte açıldı başlangıç onarmayı başlattım ama onaramadı ardından tekrar denemek için girdim ancak eklemiş olduğum görseldeki gibi kalıyor başlangıç onarma menüsüne ulaşamıyorum.

1931C5EE-2AE6-442C-AED8-4CFD164264B1.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Direk BIOS kısmından boot etseniz olur diye düşünüyorum. Cihaz HDD mi?


Arkadaş gelişmiş seçenekler ekranının açılmadığını yazmış.

"Dün bilgisayarım oyun oynarken dondu ve ben de kasadan kapatmak zorunda kaldım. Ardından bilgisayarı açmaya çalıştığımda bir disk hatası verdi bir Windows logosu gelip açılmadı falan. Ben de format Flash'ı hazırlayıp başlangıç onarmayı denedim ilkte açıldı başlangıç onarmayı başlattım ama onaramadı ardından tekrar denemek için girdim ancak eklemiş olduğum görseldeki gibi kalıyor başlangıç onarma menüsüne ulaşamıyorum."

Yazma biliyorsunuz ve herhalde okumasınıda biliyorsunuzdur. Nerede yazmış "gelişmiş seçenekler ekranının açılmadığını" ?
 
Bilgisayarı kapatma tuşuna basılı tutun bataryayı çıkarın. Bekleyin biraz olmazsa BIOS sıfırlayın. Yine olmazsa cihaz üreticisine başvurmalısınız.
Ekleme: Direk USB bellekten boot edin yani Windows açılmadan.

Sıfırladım. Bilgisayarı açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor.
 

Dosya Ekleri

  • AAA8A588-1196-4E0D-A863-033FCCA5D2A8.jpeg
    AAA8A588-1196-4E0D-A863-033FCCA5D2A8.jpeg
    191,3 KB · Görüntüleme: 89
Sizin okumanız yok galiba.

Hala göremedim gelişmiş seçeneklere giremediğini ? Burada girdiğini ve başlangıç onarmayı başlattığını, ama ONARAMADIĞINI yazmış. Ben ise bilgisayarını güvenli mod ile açmasını söyledim. Siz okuyorsunuz anlaşıldı ama nerenizle okuyup nasıl anlıyorsunuz tuhaf. :)
 

Geri
Yukarı