Papara sanal kart ile oyun alınır mı?

İlk olarak aylık ücret almıyor. Yükleme kısmında ise para yatır>kartsız işlemler kısmından yatıracağın bankayı seç gösterilen iban numarasını ATM'ye gir. Umarım anlatabilmişimdir.

Senin yazdığın gereksiz mesaj ise arkadaşın işine yaramıyor. Bilmiyorsan ya da ilgilenmiyorsan yazma. Zor değil. Kurallara uyduğu sürece istediği konuyu açar.
Hayir biliyorum ama gercekten bununla ilgili cok fazla konu var ve paparanin sitesine girip bakabilir hadi olmadi technopatta arama cubugu diye birsey var orada aratabilir gercekten birsuru konu var.
 
Hayir biliyorum ama gercekten bununla ilgili cok fazla konu var ve Papara'nin sitesine girip bakabilir hadi olmadi Technopat'ta arama cubugu diye bir şey var orada aratabilir gercekten bir sürü konu var.

Tamam, çok fazla konu olabilir ama kurallara uyarak sorununu belirtmiş. Sen bir sürü konu var git onlara bak diyemezsin. Moderatörler bile onaylamış. Dediğim gibi kural ihlali yapmıyor. Şu an bir tek sen gereksiz mesaj yazarak kurallara uymuyorsun.
 
Peki kart olmadan sanal kart oluşturabilir miyim?

Evet, mobil uygulama ile yapacaksanız sağ altta "Papara cart" kısmı var. Oradan çıkarmak istediğin kartı(Sanal kart, black card, hediye kartı, hayalet kart, lite card, edu card ve metal card) seçebilirsin. Sanal kart ayda sadece 1 kere ücretsiz çıkarılabilir.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı