Bilgisayarımda 32 bit kullanıyorum 64 bit kurdum daha önce rami yiyor ondan dolayı 32 bit kurulu 64 bit kurarsam bilgisayarım aşırı kasarHakikaten işletim sistemi niye 64 bit değil onu çözemedim?
Hem 64 bit kurmak yaraniza 4 GB raminiz var
Hayır anladım tamamda şimdi microsft yetkilisiyle görüştüm canlı destekten 32 bit 64 bit farketmiyor geçebiliyorsun dedi hala çıkmamasına şaşırıyorum.Destek forumlarına yazıyorum sorunu çözemiyorlar anlamadım bir türlü son çare mail ile iletişime geçtim.2 GB ddr2 bellekli bilgisayara 64 bit win7 ulti kurdum Driverlerini ve Word gibi şeyleri yükledim. Sadece 700 mb ram tüketiyor.
Yok hocam yanlış anladınız 32 bit de 64 bit de geçebiliyor fakat sizin bilgisayarda 32 bit kurulu olduğu için şaşırdım. Çünkü 32 bit en fazla 3 GB ram okuyabilir geriye kalan 1 gb ram çöpe atılmış oluyor.Hayır anladım tamamda şimdi microsft yetkilisiyle görüştüm canlı destekten 32 bit 64 bit farketmiyor geçebiliyorsun dedi hala çıkmamasına şaşırıyorum.Destek forumlarına yazıyorum sorunu çözemiyorlar anlamadım bir türlü son çare mail ile iletişime geçtim.
Oda doğru tabi simge gelmedi bugunde dün microsoft destek forumunda simge gelmesede geçebiliyormuşum herkese simge gelmiyormuş.Yok hocam yanlış anladınız 32 bit de 64 bit de geçebiliyor fakat sizin bilgisayarda 32 bit kurulu olduğu için şaşırdım. Çünkü 32 bit en fazla 3 GB ram okuyabilir geriye kalan 1 gb ram çöpe atılmış oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.