Siyah tema kullanmak sizce de garip değil mi?

Makaleler
1
Hayatım boyu hiçbir zaman Dark tema kullanmadım kullanamamış birisiyim Discord haricinde neredeyse hiçbir platformda kullanamıyorum. Daha geçen gün yasb + windhawk ile bilgisayarımı daha iyi görünür hale getirmeye çalışırken wndhawkın doğru düzgün görünmesi için taskbarımı siyah yapmak zorunda kaldım. Uygulamaları siyah yapmadığım zaman ise siyah-beyaz garip bir görüntü oluyor. Buna hiçbir türlü çözüm bulamadığım için boş verip devam ettim. Siyah tema kullanan kişiler nasıl buna alıştılar çok merak ediyorum.

Hayatım boyu hiçbir zaman Dark tema kullanmadım kullanamamış birisiyim Discord haricinde neredeyse hiçbir platformda kullanamıyorum. Daha geçen gün yasb + windhawk ile bilgisayarımı daha iyi görünür hale getirmeye çalışırken wndhawkın doğru düzgün görünmesi için taskbarımı siyah yapmak zorunda kaldım. Uygulamaları siyah yapmadığım zaman ise siyah-beyaz garip bir görüntü oluyor. Buna hiçbir türlü çözüm bulamadığım için boş verip devam ettim. Siyah tema kullanan kişiler nasıl buna alıştılar çok merak ediyorum.

Beyaz ışık bana da eskiden bir sorun teşkil etmiyordu ama büyük ve daha renkli bir monitöre geçince gerçekten çok fazla gözümü almaya başladı ben de siyah temacı oldum sonra.

Her şeyde siyah tema kullanırım ama PC de beyaz her şeyim😁

Bende nispeten sizin gibiydim daha sonra Sahibinden'de gece ilan ararken kör olmaya başladığımı fark ettim ve şu eklentiyi kurdum:

1764088773177.png

Zorunluluk olunca bir şekilde alışıyorsunuz. Aksi takdirde çekilmiyor.

Hocam nasıl beyaz kullanabiliyorsunuz🙃 benim gözler bir de hassas beyaz tema açınca kör oluyorum.

Gündüz beyaz, gece siyah kullanmak en mantıklısı. Gündüz dışarıda telefon ekranını görmek zorlaşıyor. Beyaz tema gündüz çok iş görüyor ama geceleri karanlıkta flash bombası etkisi yapıyor, gözleri fazlasıyla yoruyor, uyku ve göz problemlerine neden oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı