Mahalle aynı altyapı farklı

AlreadyBroken494

Hectopat
Katılım
21 Nisan 2021
Mesajlar
103
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, hemen yanımızda ki 2 eve VDSL internet geldi fakat bizde hala ADSL gösteriyor sebebi nedir bunun aynı mahalledeyiz fakat farklı direklerden geliyor internet direklerin arasında en fazla 50 100 metre mesafe var sayılır bizim direğe de gelmesi uzun sürer mi? Bu belirlenilebilir bir şey mi?


Ayrıca 3-4 ay öncesine kadar TurkNet'e geçmeyi planlıyorduk VDSL bağlanılabiliyordu 50Mbps önermişlerdi fakat Türk Telekom taahhüt bedeli yüzünden geçemedik şimdi tekrar sorguladım ve TurkNet'te ADSL'e düşürmüş nasıl olabiliyor bu?
 
Son düzenleme:
Turknet e sorduğunuz zaman boşta port varmış. Şuan da boş vdsl portu kalmamış demekki. Port talebinde bulunun belki kısa sürede port açarlar. Genelde aylar sürüyor.
 
GIBIRNet'ten altyapınızı sorgulayın orada portun boş veya dolu olmasi yazıyor diye biliyorum. Yan yana duran binalarda farkli altyapi olmasi normal. Şu an çevremde VDSL kullaniliyor ve sadece bizim binada fiber var mesela.
 
Boş port var yazıyor.
Boş port var yazıyor.

Milleni'den sorgulayınca 59 Mbps yazıyor. Hiç anlamıyorum bu konulardan.
TurkNet'e sorduğunuz zaman boşta port varmış. Şu an da boş VDSL portu kalmamış demek ki. Port talebinde bulunun belki kısa sürede port açarlar. Genelde aylar sürüyor.

Türk Telekom'dan VDSL portu talep edebiliyor muyuz?
 

Dosya Ekleri

  • a.png
    a.png
    223,6 KB · Görüntüleme: 28
Boş port var yazıyor.


Milleni'den sorgulayınca 59 Mbps yazıyor. Hiç anlamıyorum bu konulardan.


Türk Telekom'dan VDSL portu talep edebiliyor muyuz?
Port talebinde bulunuyorsunuz fakat aylar belki yıllar sürüyor. Şuan aktif olan internetiniz ADSL mi VDSL mi? 24+Mbps ise VDSL dir. Turknet, netspeed vs gibi şirketlere direkt olarak aktif kullandığınız hattan geçebiliyorsunuz.
 
Port talebinde bulunuyorsunuz fakat aylar belki yıllar sürüyor. Şu an aktif olan internetiniz ADSL mi VDSL mi? 24+Mbps ise VDSL'dir. TurkNet, NetSpeed vs gibi şirketlere direkt olarak aktif kullandığınız hattan geçebiliyorsunuz.

ADSL 16Mbps altyapımız kötü olduğu için 13-14Mbps arası alıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı