Q6600 sisteme Windows 11 kurulumu

Merhaba sosyal okurları bu sisteme Windows 11 kurdum ama nasıl kurduğumu anlatacağım ve bu sayede isterseniz sizlerde kurabilirsiniz.
Anakart: Gigabyte G31m ES2l.
RAM: 4 GB DDR2 800 MHz.
GPU: NVIDIA GeForce 9600GT 1GB GDDR3 256bıt.
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600.

Peki bu sisteme nasıl kurduğumu anlatayım öncelikle ISO dosyasını indirdim ve Rufus'un yeni sürümünde artık bir ayarla TPM ve işlemci kısıtlaması olmadan kurulabiliyor yani TPM baypass etmekle uğraşmayacaksınız öncelikle Rufus Windows 11 ISO sunu tanıtıp hemen aşağıda TPM+Secure Boot yazar ona tıklayıp no TPM+no Secure Boot yazar ona tıklayıp yazdırmaya başlayın ancak bu işlem yükseltmeye yaramıyor sadece temiz kurulum için zaten Windows 11 ISO diye aratırsanız Microsoft'un sitesinde çıkar.
Not: Windows logosunda biraz bekleyebilir normal bir şey panik yapmayın.

InkedEkran görüntüsü 2021-10-16 153510_LI.jpg


ISO ve yazdırma aracın indirme linki.
Bu siteden sadece ISO'yu indireceksiniz yazdırma aracını değil.
 
Son düzenleme:
Güncelleme alıyor musunuz ve herhangi bir problem yaşadınız mı? Windows 10 ile arasında bir hız farkı var mı sizce?

Problem yaşamıyorum Windows 10'a göre biraz daha hızlı ve oyunlarda daha iyi performans alıyorum bu sistemde GTA 5 ve ETS 2 de performans arttı bu sistemde ek olarak dün 1 güncelleme geldi yani güncelleme alıyorum.
 
Benim sistemim garip açıkçası modlu BIOS Xeon bir sistem kullanıyorum. Güncellemek istiyorum fakat OC ayarlarım vs. derken bir problem olur diye yapmak istemiyorum. Bu arada sisteminizde depolama olarak SSD mi var yoksa HDD mi?
 

Geri
Yukarı