Mutlu ve enerjik olmayan biri ne yapmalıdır?

silcoofficiall

Centipat
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RTX 3050
Modeli: NVIDIA
RAM: 16 GB
SSD: 512 GB
Ekran boyutu (inç): 15.6 inç
Ekran boyutu (cm): 39.6 cm
İşlemci Çekirdeği: Yüksek (8 Çekirdek)
İşlemci: intel i7 14th 14700k
Meslek
İç Mimarlık (bölüm)
Eskiden çok enerjik biriydim ve yaşama isteğim gayet de yerindeydi. Şimdi hayat bana zevk vermiyor. İşlerim rast gitmiyor ve aksilikler peşimi bırakmıyor. Mutlu değilim. Mutlu olmasını da bilmiyorum. Nasıl eskisi gibi tekrar mutlu olabilirim? (Dalga geçmeyin.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden çok enerjik biriydim ve yaşama isteğim gayet de yerindeydi. Şimdi hayat bana zevk vermiyor. İşlerim rast gitmiyor ve aksilikler peşimi bırakmıyor. Mutlu değilim. Mutlu olmasını da bilmiyorum. Nasıl eskisi gibi tekrar mutlu olabilirim? (dalga geçmeyin.)

Farklı şeyler deneyebilirsiniz hocam. Farklı aktiviteler.

Farklı şeyler deneyebilirsiniz hocam. Farklı aktiviteler.
Hocam olmuyor ki. Müziğe vereyim dedim kendimi org, keman vs. çalıyorum ama onlar da zevk vermiyor.

Hocam olmuyor ki. Müziğe vereyim dedim kendimi org, keman vs. çalıyorum ama onlar da zevk vermiyor.

Hocam daha da farklı şeyler deneyin.

Mesela 15 bin TL verme imkanınız varsa ağrı dağına tırmanma ekibine katılabilirsiniz.

Veya daha az bütçe ile farklı yerlere gidebilirsiniz.

Yani biraz daha hayatın içine girebilirsiniz belki öyle keyif alabilirsiniz.

Aklıma başka bir şey gelmedi vallahi.

İşlerim rast gitmiyor ve aksilikler peşimi bırakmıyor.
Buradaki problemlerini çözdüğünde eskisi gibi mutlu olacağına inanıyorum. Çünkü aksilikler üst üste gelirse insan stres topuna dönüyor ve mutluluk hak getire. Bu yüzden problemlerini çözeceğine ve başaracağına inan. Elbette bunu yazmak çok kolay ama bunun üstesinen de sen geleceksin. Ve inan kimse elinden tutmayacak. Nasihat verenin çok olacak ama ayağa kalmak zorunda olan SEN OLACAKSIN. Yoksa üzerine basanın çok olur. Başardıkça mutlulukta arkasından gelecek.

Eğer çok zorlanıyor isen psikologtan destekde alabilirsin.

Aslında her şey bakış açısından kaynaklanıyor. Sürekli mutlu olacaksın diye bir şey yok. Mutsuzluk da senin bir parçan. Mutsuzluk da mutluluk kadar gerçek ve doğal bir duygu. Kendini hep mutlu olmam gerekiyor diye koşullamanda yanlışlık var. Emin ol, bir tek senin işlerin yolunda gitmiyor değil. Hayat hiçbir zaman stabil değil.

Eskiden çok enerjik biriydim ve yaşama isteğim gayet de yerindeydi. Şimdi hayat bana zevk vermiyor. İşlerim rast gitmiyor ve aksilikler peşimi bırakmıyor. Mutlu değilim. Mutlu olmasını da bilmiyorum. Nasıl eskisi gibi tekrar mutlu olabilirim? (Dalga geçmeyin.)
Biraz absürt olabilir ama ben mastürbasyonu bırakınca enerjim arttı.

Aslında her şey bakış açısından kaynaklanıyor. Sürekli mutlu olacaksın diye bir şey yok. Mutsuzluk da senin bir parçan. Mutsuzluk da mutluluk kadar gerçek ve doğal bir duygu. Kendini hep mutlu olmam gerekiyor diye koşullamanda yanlışlık var. Emin ol, bir tek senin işlerin yolunda gitmiyor değil. Hayat hiçbir zaman stabil değil.
Haklısınız ancak ben de çabuk morali bozulan biriyim yani sürekli mutlu zaten kalamam ama önceden beni mutlu eden durumlar da artık mutlu etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı