Hacklendim mi?

Hacklendiğinizi sanmıyorum hacklenseydiniz tüm "hacker"ların yaptığı gibi önce avıyla biraz oynardı içten bir sorun olduğundan eminim.
 
@Silinen üye Hocam konunuz kapanmış bende özür diliyorum sizden boşa uzattık o meseleyi :D

Çabuk olmanız lazım. Ne olursa olsun mailinizin şifresini de değiştirin. Ne kadar gecikirseniz o kadar kötü. Ama korkanıza gerek yok Steam dahil çoğu hesap geri alınabiliyor.

Hocam sadece güvenli modda tarama yapsam. Fazla zamanım yokta.
 
Her türlü olur hocam ama en iyisi sabaha halledin şu an yorgun olduğunuz için hata yapabilirsiniz.

Hocam yok o kadar yorgun değilim. Şu an en yüksek koruma ve güvenli modda tarama yapıyorum.
Hocam tedbir iyidir ama antivirüslere takılmayan virüslerde var.

Hocam en yüksek aşırı korumada. Antivirüs: Kaspersky Security Cloud Free.
 
Hata bu muydu?

1634942958926.png
 
Sadece program ile virüs bulaşmadığını unutmayalım teorik olarak her şeyden virüs bulaşabilir pratik olarak da yüzlerce binlerce örneği mevcut ama sizin endişe etmenizi gerektirecek bir konu olduğunu o kadar çok düşünmüyorum ya korsan bir oyun/program ve benzeri bir korsan yazılımdan bulaşmış bir virüs olabilir (Windows dosyalarını bozan) ya da Windows'un dosyaları bir şekilde bozulmuş olabilir eğer Windows 10 kullanıyorsanız o kadar basit değil en temizi temiz kurulum yapmak sonuçta riske atmaya değmez.

Güvenli mod da bir taramaya koyun emin olmak isterseniz telefonunu al dizi/film/video/oyun bu eğlence tiplerinden biri ile veya başka bir şey ile vakit öldürün o orada taramasını yapsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı