iPhone 12 vs. iPhone 13

Recep2316

Centipat
Katılım
23 Ekim 2021
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce hangi iPhone modelini almalıyım? iPhone 12 mi iPhone 13 mü aradaki fiyat farkına değer mi? Görüşlerinizi bekliyorum.
 
Kamera becerileri konusunda epeyce fark var. Ülke koşulları yüzünden ederinin çok üzerinde fiyatlarda satılıyorlar. İkisi de o paralar etmez ama aradaki farka değer bence.
 
1.7µm değerinde değişen bir kamera sensörü var. Sensor-Shift OIS diye adlandırdıkları yeni bir optik imaj sabitleme sensörü kullanmışlar. Bu sebeple lens çapları büyüyerek altlı üstlü sığmadığından çapraz yapmaları küçük bir detay. GPS tarafında Beidou (BDS) eklentisi var. Uydu konumlandırma ile alakalı konum tespit hata payını en aza indirgemeye yönelik bir fark. 2815mAh'den 3240mAh'e artan batarya farkı var. 625'den 800'e yükselen nits (HBM) farkı var. En önemlisi A15 Bionic çip set farkı var. Kasa olarak ise 0.03 cm kalınlığı artmış vaziyette. Şunu da unutmamak lazım iPhone 12'de 64GB fiyatına bakıyoruz ama iPhone 13 serisinde 64GB depolama yok. 128GB modellerini fiyat bazında karşılaştırmak daha doğru olur. Arasında hiçbir fark yok diyenler yanılıyordur. Bütçene göre ikisi de uzun ömürlü yıllarca güncelleme alacak telefonlar. Günlük kullanımda üzmezler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı