En iyi fare üreticisi hangisi?

Fatih_42

Hectopat
Katılım
24 Mart 2019
Mesajlar
545
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son zamanlarda 800-900 arasında kablosuz oyun mouse bakıyorum. 11.11 indirimlerini bekliyorum. Marka takıntılı değilim ama bilindik marka da olmasına dikkat ederim. SteelSeries, Razer, Logitech sizce hangisi iyi? Tabii ki teknoloji şans işi ama en az sıkıntı yaşadığınız marka hangisi oldu mouse bakımımdan? SteelSeries alırsam Rival 650, Razer alırsam Viper Ultimate veya DeathAdder V2 Pro, Logitech alırsam G PRO almayı düşünüyorum. Tabi G PRO bu fiyat bandına düşer mi emin değilim. Sizin tecrübelerinizi bekliyorum.
 
Logitech G PRO X Superlight kullanıyorum, hiçbir şekilde gecikme yok ve de karşılaştığım bir problem de yok, çok memnunum. Bu nedenle Logitech markasını tavsiye ederim.
 
Logitech G PRO X Superlight kullanıyorum, hiçbir şekilde gecikme yok ve de karşılaştığım bir problem de yok, çok memnunum. Bu nedenle Logitech markasını tavsiye ederim.

Mouse güzel bana göre küçük gibi ayrıca bütçeme uymuyor maalesef.
 
Hepsi iyi marka bunların fakat en iyisi ne diye sorarsan Steelseries derim.

Garanti hizmetinden en memnun kaldığım marka ise Logitech oldu. Adamlar garantisi bitmiş klavyenin sıfırını 4 günde Hollanda dan evime kadar getirip teslim etti. Eski klavyeyi de istemedi. Bu devirde büyük iş.

Bundan sonra aldığım her ekipmanın Logitech olmasına dikkat edeceğim ve başka bir marka tercih etmemeye çalışacağım.
 
@mar00n SteelSeries mouse konusunda oldukça geride. Aerox serisi hiç güzel değil, gereksiz fiyatlara satılıyor. Rival 5 ve Rival 3'te aynı. Rival 3 Wireless'ta fena değil. Mouse'ları rezalet değil ama o bütçedeki rakipleri kat kat daha güçlü.
@Fatih_42 Viper Ultimate öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı