Denemeden kötü aldığımı nasıl söylerim?

Denemelerde düşük almak dert edilmemeli. Denemenin amacı, kendi hatalarını görüp onları düzeltmek. Resmi bir sınav değil ki dert edilsin. Hatalarına bak ve bir sonraki denemende düzelt. Ailene ise tatlı bir dille anlat, anlayacaklardır.
 
Önemli olan yapmış olduğunuz yanlışlardan ders çıkarmaktır. Din netleriniz takmayın dindar bir ailenin çocuğu olarak siyerden 35 aldığımı hatırlıyorum. Zaten denemelerde sırf zor olsun diye bazen saçmalıyorlar. Ben olsam söylerim ve en yakın denemeye kadar eksikliklerimi kapatarak çok daha yüksek sonuç alırım.
 
Denemeden kötü aldım 3 doğru 3 yanlış mat, 10 doğru fen. Özellikle 1 doğru Din. Ailem dindar bir aile olduğu için dine çok kızacak büyük ihtimalle. 52 kişide 25 olmuşum. Kendileri görmeden nasıl söylerim?
Hocam hiç yalan söylemeyin gerek yok. Biraz kızabilirler sonra unutulur muhtamelen birde eğer sonraki denemelerde iyi alırsanız o zaman çok güzel olmuş olur. Aslında ailemiz de bizim iyiliğimiz için yapıyor. Sonuçta biz büyüyüp meslek sahibi olduğumuzda kazandığımız parayı gine biz harcayacağız.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı