96 yaşında cezai ehliyeti olmayan yaşlı kadına CB hakaretten dava açıldı

Ülkede artık hissizleştik, fark ettiniz mi? Kadın cinayetleri her gün oluyor ve işin kötüsü artık bu bize normal geliyor. Normalden kastım diğer ülkelerde olduğu gibi bir ses çıkmıyor. Sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz, sonrası yok. Diğer ülkelerde yıllarca unutulmayacak kara lekeler bizde birkaç saate unutuluyor.
Artık hak savunma internet paketi bitene kadar sürüyor.

Artık hak savunma internet paketi bitene kadar sürüyor.
3-5 kelime içeren bir cümleyi paylaş ardından vicdan mıncıklaması yaşa.
 
Diğer ülkeler hep der, siz onu hak etmediniz diye. Cidden hak etmedik.

Sen gel, 4 ülkeye karşı halkınla beraber savaş hepsini mağlup et. Gençlere önem ver kadınlara önem var Almanya gibi ülkelerde "Türk kadını kadar değerimiz yok" isyanı çıksın. Ölüşünde bile her şeyini Türk halkına bağışla halkın seni "Askerlerimiz savaşırken bira içiyordu" desin..
 
@403329, kaldı ki bira içmek insani iyi ya da kötü yapmaz. Bunu anlamak istemiyorlar. Ben çok alkolik adam tanıdım, hepsi zaten hayatın yükünü kaldıramadığı için içiyor. Kimse keyfi içmez. Atatürk çok farklı bir adamdı, anlayabileceğimizi sanmıyorum. Ayrıca biranın alkol oranı da yüksek değil, kolay kolay sarhoş yapmaz.
 
@403329, kaldı ki bira içmek insani iyi ya da kötü yapmaz. Bunu anlamak istemiyorlar. Ben çok alkolik adam tanıdım, hepsi zaten hayatın yükünü kaldıramadığı için içiyor. Kimse keyfi içmez. Atatürk çok farklı bir adamdı, anlayabileceğimizi sanmıyorum.

Mustafa Kemal Atatürk'e laf atan bir insan çok dincidir, her halde zamanında şeriat isteyenleri astıkları içindir :) ( iyi yapmışlar ) Şeriat isteyenleri Arabistan'a yollasak koşa koşa geri gelirler.
 

Geri
Yukarı