Laptop vs tablet

Bütçe
10500
En son 10000 TL’ye bir gaming laptop konusu açtığımda, RTX’li güzel bir laptop bulunamamıştı.
O bütçeye yanlış hatırlamıyorsam GTX 1650 Tİ var. Şu an fiyatlar daha pahalı oldu RTX bulman samanlıkta iğne aramaya benzer.
Sanırım varmış. Benim hatam :D
 
MSI bulunabilir indirimde laptop açısından MSI iyi Monster kullandım kendim 1,5 yıl kadar ısınmada problem vardı ama ısınmayan laptop kalmadı o fiyata?
 
MSI bulunabilir indirimde laptop açısından MSI iyi Monster kullandım kendim 1,5 yıl kadar ısınmada problem vardı ama ısınmayan laptop kalmadı o fiyata?
Nasıl kalmadı? MSI Bravo 15 gibi bir ton model var. Monster sadece ısınma değil, metal hassaslığı, hayalet ekran, ışık sızması, anakart yanması gibi sorunlarla da öne çıkıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı