Bilgisayara trojan girdi ve banka hesabından 65.000 TL para çekildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam, parayı kim çektiyse yakalanması lazım. Atm'den çektiyse yakalanır. Sizin bankaya dava açmanıza gerek yok ki.
 
Bankadan tek seferde 65 bin TL para çekilemez. Tranfer bile yapmak isteseler sizi arıyorlar. Aynısı başımıza geldi tek seferde 30 bin TL tranfer onayı için aradılar. Konunun troll olduğu zaten bariz ortada. Arkadaşın 4. mesajı hayırlı olsun.

Olay sahte falan değil. Canlı canlı gördüm.

Banka annenize haber vermeden ( onayı olmadan ) aslaha 65 k başka hesaba transfer yapmaz. Konu troll olduğu apaçık ortada: Demin misin?

Hocam kanıt verir misiniz?
@zcanlenz

Hocam elbet 3 bankadan birisi uyarı verirdi. Burada troll konu ile insanların zamanını almayın lütfen.

Troll falan değil.

Konu gerçek değil. Bu şekilde 65.000TL çekilemez. Bizzat ben biliyorum ya ararlar ya da uyarı falan bir şey olur. Bazı bankalarda 5000TL gibi düşük paralar için bile arıyorlar.

Ok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı