TP-Link Archer D2 modem performansı

geber99

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2014
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim elimde şu an TT-Net' in TD-854W modemi var ama ben memnun değilim. Alt katımda çekmiyor. Çünkü evimde betonlar çok kalın. Ben de TP-Link Archer D2 modeme baktım ama aklımda bazı sorular var.
1-Modemin performansı nasıldır?
2-Modemi değiştirirsem daha hızlı internete girebilir miyim?
3-Fiber/Hipernet altyapısına uygun mudur?

Ayrıca TT-Net ile konuşmuştum. Bana altyapıda hipernet hizmeti olduğunu fakat bunu hattımın kaldırmadığını söylediler. Bu sorunu ne şekilde halledebilirim. Hattım 24 Mbps kaldırıyormuş.

Ürün: 750Mbps Kablosuz Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router Archer D2 - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz
@Recep Baltaş @Ali Güngör
 
TP-Link' i aradım. Bana hiç bir TP-Link modemin fiber desteği olmadığını söylediler.

  1. İyi.
  2. Hız hattınıza bağlıdır. Modemin hıza etkisi olmaz ama Archer D2 ile kapsama alanınız genişler.
  3. Uygun. VDSL desteği var.
Hat için bir de Uydunet ile görüşün.
Uydunet' in sitesinden baktım ne yazık ki mahallemde Uydunet altyapısı bulunmamakta.
 
Merhaba,

Ürün konusunda durumu netleştirmek gerekirse, Archer D2 modelimiz ADSL destekli bir modeldir. VDSL hatta kullanmak için TD-W9980 model numaralı ürünümüzü inceleyebilirsiniz. Ürün Linki: 600Mbps Kablosuz Dual Band Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router TD-W9980 - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz . TP-LINK Teknik Destek hattında ki destek uzmanlarımız fiber desteği yoktur diye bahsedilen durumu sadece FİBER hat olarak anlamış olabilirler. TP-LINK'in sadece fiber optik olarak gelen hatlara uygun bir modemi bulunmamaktadır ancak VDSL destekli modemimiz mevcuttur.

Bilginize,
TP-LINK Türkiye.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı