R5 3600 ve 1650S için 500W PSU yeterli mi?

RUANN

Centipat
Katılım
27 Haziran 2020
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC toplayacağım.
Anakart: MSI B450 Mortar Max
CPU: Ryzen 5 1600 AF'ya da 3600
GPU: ASUS TUF 1650S
RAM: 2 adet 8 GB RAM elimde mevcut.
Altta belirttiğim PSU yeterli olur mu?
 
Yeterli, 1650S için önerilen 350W görünüyor. Çok da kaliteli bir PSU değil onu belirteyim ama fiyatına göre de fena sayılmaz. Bütçeniz çıkarsa başka modeller önerebilirim ama.
 
O PSU şuan ki sistemde kullanıyorum. Gayet kaliteli bir model. Şuan indirim de, 360 TL civarında almıştım. Eksi yanları PCI-E kablosu 6+2 * 2 olabilir ve anakart güç kablosu diğer PSU ürünlerine göre kısadır. Kabloyu anakartın altında geçirmek zorunda kalabilirsiniz ki ben öyle yapmak zorunda kaldım.
 
O PSU şu anki sistemde kullanıyorum. Gayet kaliteli bir model. Şu an indirim de, 360 TL civarında almıştım. Eksi yanları PCI-e kablosu 8+2 * 2 olabilir ve anakart güç kablosu diğer PSU ürünlerine göre kısadır. Kabloyu anakartın altında geçirmek zorunda kalabilirsiniz ki ben öyle yapmak zorunda kaldım.

Benim ekran kartımda 4 pinlik giriş var bir sıkıntı olur mu?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı