- Katılım
- 7 Ekim 2019
- Mesajlar
- 4.646
- Çözümler
- 24
Opera GX'den Edge'e geçeceğim ancak verileri içeri aktar seçeneğinde Opera GX yok.
Dosya konumu içerisinden .exe uzantısını, .html olarak değiştirip aldım ve ''verileriniz başarı ile aktarıldı'' ibaresi önüme çıktı. Sizce tüm verileri aktarmış mıdır, ben bu işlemi doğru mu yaptım? Pek bilgim yokta.HTML dosyası olarak Opera GX'ten alın.
Sanmıyorum. Opera GX'e girip yer işaretlerinden aktaracaktınız. Edge'e girip aktarılmış mı diye bakabilirsiniz.Dosya konumu içerisinden .exe uzantısını, .html olarak değiştirip aldım ve ''verileriniz başarı ile aktarıldı'' ibaresi önüme çıktı. Sizce tüm verileri aktarmış mıdır, ben bu işlemi doğru mu yaptım? Pek bilgim yokta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.