Bu videom nasıl olmuş? Eleştirebilir misiniz?

Hd6850

Hectopat
Katılım
9 Ekim 2020
Mesajlar
2.440
Makaleler
2
Çözümler
4
Merhabalar öncelikle benim ilk videoma gelen yorumları dikkate alarak daha profesyonelce bir video çekmeye çalıştım. Video nasıl olmuş?
Eksiklerim nelerdir? Nasıl düzeltebilirim?
İlk videolarım olduğu için eksikliklerimi belirterek eleştirirseniz çok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Videonun 20. saniyesindeyim ve dikkatimi ilk çeken şey kameraya değil de başka bir yere bakıp konuşman oldu.

Aslında kameraya bakıyorum ama arada kendimin nasıl gözüktüğüne dikkat etmem gerekiyor. O yüzden başka yere bakıyormuşum gibi gözüküyor. Çözmeye çalışacağım.
Biraz rahat olmanı öneririm. Bir de sürekli bir noktaya bakıyorsun, kameraya yönelik bakman daha iyi olacaktır.
 
Daha rahat olmanı tavsiye ederim, kendini kasmışsın; hakta veriyorum ilk defa yaptığın için. Bir de arkadan gelen bir dip ses var, onu da halledersen bence iyi diyebilirim başlangıç için.
 
İlk olarak bir bana mı öyle geldi bilmiyorum ama anlatırken görsel eklemeniz, detaylıca bahsetmeniz bana çok profesyonelce geldi. Montajı, thumbnail olsun bu tarz şeyleri mutlaka geliştirmeye çalışın ama yeni olduğunuzdan dolayı şuanlık montaj hakkında çok da bir eleştiri yapamayacağım. Arkadaşların dediği gibi biraz daha pratik yapıp kameraya bakarsanız çok daha iyi olacaktır. Yeni içerikler üretip düzenli bir şekilde atarsanız, aynı şekilde en son çektiğiniz videoları izleyip eksiklerinizi de geliştirirseniz ilerleyeceğinizden eminim.
 
Kameraya bak. Heyecan yapma.

Aslında heyecan yapmıyorum videolari doğaçlama çekiyorum belki ondan dolayı heyecan olarak yansımış olabilir.

Daha rahat olmanı tavsiye ederim, kendini kasmışsın; hakta veriyorum ilk defa yaptığın için. Bir de arkadan gelen bir dip ses var, onu da halledersen bence iyi diyebilirim başlangıç için.

Dip ses sorununu bende çözmeye çalışıyorum. 2016 model bir iPad Air ile videoyu çekiyorum ama görüntüde belirsizlik ve dip ses gibi sorunlar var çözmeye çalışacağım.

İlk olarak bir bana mı öyle geldi bilmiyorum ama anlatırken görsel eklemeniz, detaylıca bahsetmeniz bana çok profesyonelce geldi. Montajı, thumbnail olsun bu tarz şeyleri mutlaka geliştirmeye çalışın ama yeni olduğunuzdan dolayı şu anlık montaj hakkında çok da bir eleştiri yapamayacağım. Arkadaşların dediği gibi biraz daha pratik yapıp kameraya bakarsanız çok daha iyi olacaktır. Yeni içerikler üretip düzenli bir şekilde atarsanız, aynı şekilde en son çektiğiniz videoları izleyip eksiklerinizi de geliştirirseniz ilerleyeceğinizden eminim.

Öncellikle eleştiriniz için teşekkürler. Diğer şeylerde gelişip sıkı videolar üretmeye çalışacağım teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı