Alpha 15 B5EEK-065XTR vs Monster Tulpar T7 V25.1 vs Game Garaj Fenix 10TN-C01

Bütçe
18.000

SkidRow35

Centipat
Katılım
28 Kasım 2021
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, sizce hangi Laptop'u almalıyım? Bütçem 18.000 TL civarı MSI ekran kartı olarak diğer ikisine nazaran daha düşük performanslı olabilir ama Game Garajda ekran kartı çok iyi olmasına rağmen işlemcisi zayıf. Monster her ikisinde iyi olmasına karşın forumda gördüklerime göre ısınma problemleri yaşayan çok sayıda insan var. Yardım, görüş ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

 
Arkadaşlar, sizce hangi laptopu almalıyım? Bütçem 18.000 TL civarı MSI ekran kartı olarak diğer ikisine nazaran daha düşük performanslı olabilir ama Game Garajda ekran kartı çok iyi olmasına rağmen işlemcisi zayıf. Monster her ikisinde iyi olmasına karşın forumda gördüklerime göre ısınma problemleri yaşayan çok sayıda insan var. Yardım, görüş ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.


Monster tabii ki. Kendisi MSI GP76.
 
Çok sağ olun hocam. Peki sizce 1000 TL fazladan verip Monster'in kendi sitesinden mi almalıyım yoksa diğer alışveriş sitelerinden alsamda çok bir şey fark eder mi?

Fark etmez hocam başka sitelerdeki satıcı da Monster notebook zaten Monster kendi satıyor boşu boşuna 1000TL fazla verme.
 

Geri
Yukarı