LG 24GN650-B 23.8" 144Hz monitör alınır mı?

Tesera

Femtopat
Katılım
4 Ekim 2021
Mesajlar
50
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
LG 24GN650-B 23.8 ınch 144Hz monitörü hakkında düşünceleriniz nedir acaba?


Cevaplarsanız sevinirim AOC iade etmiştim geldiğinde ölü piksel de çıkmıştı bir de 1 ms değil 4 ms di bu GtG 1 ms sizce bunu tercih etmeli miyim?
 
Ben aldım. Ölü piksel yok ama ışık sızması var ve siyah renkleri gri gibi gösteriyor. Rtings sitesinde black uniformity testi var çok düşük puan almış. Malesef bu siteyi monitörü aldıktan sonra buldum.
 
Ben aldım. Ölü piksel yok ama ışık sızması var ve siyah renkleri gri gibi gösteriyor. Rtings sitesinde Black uniformity testi var çok düşük puan almış. Maalesef bu siteyi monitörü aldıktan sonra buldum.

Işık sızması çok mu? Bende alıp iade etmiştim. Ama bazılarında hiç sorun yok. Gidip bakıp almak daha mantıklı sanki.
 
Işık sızması çok mu? Bende alıp iade etmiştim. Ama bazılarında hiç sorun yok. Gidip bakıp almak daha mantıklı sanki.
Çok değil aslında karanlık odada siyah ekranda belli oluyor. Oyunlarda ve ya internetde belli olmuyor. Sadece bu monitörün beğenmediğim yanı siyah renkleri iyi vere bilmemesi. Siyahlar sanki gri gibi. Belki de bu fiyatda böyle oluyordur orasını bilmiyorum açıkcası, bu benim ilk ips deneyimim. Bu da çok kötü değil ama eğer iade etme gibi bir şansım olsaydı AOC C24G1 ve ya Dell s2422hg alırdım. Onları almamamın sebebi ölü piksel sorunuydu. Lg-de ölü piksel sorunu yaşayan görmedim hiç o yüzden bunu aldım iade gibi bir seçeneğim olmadığı için. Benim için ölü piksel daha büyük sorun olurdu
 

Yeni konular

Geri
Yukarı