Easy Cep'den alacağım iPhone 7 Plus kayıt dışı çıkar mı?

Arkadaşlar iOS cihazlarda IMEI değiştirilme durumu olmaz. Hem değiştirilen cihaz hem de iPhone kapanır ve kullanılmaz. EasyCep'ten aldığınızda da faturası olduğu ve faturada cihazın IMEI numarasının yazması zorunlu olduğu için olası bir durumda mahkemeye verir çatır çutur alırsınız paranızı. Korkmayın.

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten sanırım siz yetkili bir abiye benziyorsunuz ben şimdi iPhone 7 alacaktım fakat ekranı falan daha büyük olsun diye 7 Plus alayım dedim sizce mantıklı mı?
iPhone 7 Plus ile vlog tarzı videolarda çekmeyi düşünüyorum konser vlogları falan sizce işimi görür mü?
 
Açıkcası bana göre şu an alınabilecek minimum iPhone XR'dır. Fakat fiyatlar malum. 7 Plus yazılımsal olarak 1-3 sene arası bir desteği kaldı diye biliyorum. Sizi ne kadar götürür bilemem. Şahsen önermem ama 7 ile 7+ arasındaysanız kesinlikle 7+ öneririm. 7300'e aldığım 11 şuan 11k'a satılıyorsa elinizi çabuk tutun derim.
 
Açıkçası bana göre şu an alınabilecek minimum iPhone XR'dır. Fakat fiyatlar malum. 7 Plus yazılımsal olarak 1-3 sene arası bir desteği kaldı diye biliyorum. Sizi ne kadar götürür bilemem. Şahsen önermem ama 7 ile 7+ arasındaysanız kesinlikle 7+ öneririm. 7300'e aldığım 11 şu an 11K'a satılıyorsa elinizi çabuk tutun derim.

Hocam 7 Plus sizce bol bol video çekimi için uygun mudur?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı