KYK yurt internetinde Twitter engeli neden var?

Güvenli internet aboneliği olan bir evde internete bağlandığımda Twitter'a girememiştim. Twitter'daki müstehcen içerikleri bilmiyormuş gibi konuşmayın ve lütfen her konuyu siyasete çekmeyin.

En son sağlam bir Twitter engellemesi gelmişti hatırlarsınız. Ondan sonra bu tarz olaylar peydahlanmaya başlandı. Ama senin zihniyetini az çok bildiğim için boşa yazmış oldum bunları. Ekonomiyi de siyasete çekemiyoruz, dış güçlerin oyunu. Biz neyi çekelim aga siyasete, dizileri filmleri mi?
Ki 18-20 yaşındaki gençlere neyin müştehçenini engelliyorsun? 18+ ibaresi boşa mı var televizyonlarda ve internette? Vallahi böylelerini gördükçe artık sabrım kalmıyor. Allah size düşünce açısı versin, başka elimden bir şey gelmiyor.
 
Geldi telefonunu çıkra :) Daha önce böyle bir durum yoktu. Bilmiyorsan araştır arada sıra, koyun gibi her şeyi taraflı dinleyip buralara yazma. En son sağlam bir twitter engellemesi gelmişti hatırlarsınız. Ondan sonra bu tarz olaylar peydahlanmaya başlandı. Ama senin zihniyetini az çok bildiğim için boşa yazmış oldum bunları. Ekonomiyi de siyasete çekemiyoruz, dış güçlerin oyunu. Biz neyi çekelim aga siyasete, dizileri filmleri mi ?
Ki 18-20 yaşındaki gençlere neyin müştehçenini engelliyorsun ? 18+ ibaresi boşa mı var televizyonlarda ve internette ? Valla böylelerini gördükçe artık sabrım kalmıyor. Allah size düşünce açısı versin, başka elimden bir şey gelmiyor.
Yine ne zihniyetimiz ne koyunluğumuz kaldı... Senin fikrine gelirsek belki de haklısın belki de ben çok fazla siyasi konuşmalar duyduğumdan burada " yeter! " diye serzenişte bulundum ama yine de Twitter'ın parasıyla eve bağlatılan ve güvenli internet filtresine takılan bir site olması ve bunun için öğrenci yurdunda kapalı olduğu fikri hiç mantıksız değil. İyi forumlar 🙂
Bu arada tartışmalarda gülümseyerek haklı gözükmeye çalışmak çok ucuz bir numara 🙂kardeş🙂
 

Geri
Yukarı