C# programa şifre koyma ve değir kodlar

C# Programlama Dili :Her Seviyeye Hitap Eden Eğitim Seti bu Udemy kursunu izleyorum ve konulara tam hakim olmadığım için bu kursta bir programa kullanıcı adı şifre koyma gibi yerlere sahip mi? Sahipse nerede?
@saliholoji hocam konuya bakarsanız çok sevinirim gören olmadıda.
Merhaba, bu kurs için kullanıcı adı şifre girme uygulaması yapıyor mu bilmiyorum ama bunun için programa şifre koymak istersen default bir şifre ve kullanıcı adı tanımlayıp, sorgular ile textbox'a girilen değer ile tanımladığın değer uyuşuyorsa form2 açılsın mantığıyla yapabilirsin.
 
Merhaba, bu kurs için kullanıcı adı şifre girme uygulaması yapıyor mu bilmiyorum ama bunun için programa şifre koymak istersen default bir şifre ve kullanıcı adı tanımlayıp, sorgular ile Textbox'a girilen değer ile tanımladığın değer uyuşuyorsa form2 açılsın mantığıyla yapabilirsin.

Taşakkürler hocam, kurs yararlımı sizce?
 
Rica ederim her zaman, bu kurs içerik ve ilerleyiş olarak şahsen ben beğenemedim; Murat Yücedağ kendisi hocam sayılır sürekli arar görüşürüz, çokta iş paslamıştır bana sana onu önerebilirim hatta kurs fiyatı pahalı gelirse mesaj atıp ismimi verirsen Kupon ve hediye kursta alabilirsin. İlgili kursun linki: Uygulama Geliştirerek C# Öğrenin: A'dan Z'ye Eğitim Seti kurs anında ilerlerken insanların geçerli ders hakkında sorduğu her sorunun altında benim cevaplarım var, takıldığında yardımcı olucak türden.
 
Rica ederim her zaman, bu kurs içerik ve ilerleyiş olarak şahsen ben beğenemedim; Murat Yücedağ kendisi hocam sayılır sürekli arar görüşürüz, çok da iş paslamıştır bana sana onu önerebilirim hatta kurs fiyatı pahalı gelirse mesaj atıp ismimi verirsen Kupon ve hediye kursta alabilirsin. İlgili kursun linki: Uygulama Geliştirerek C# Öğrenin: A'dan Z'ye Eğitim Seti kurs anında ilerlerken insanların geçerli ders hakkında sorduğu her sorunun altında benim cevaplarım var, takıldığında yardımcı olacak türden.

Bende bunun 100+ saatlik programı var ondaki C# derslerini izlersem olur mu yine?
 
Bende bunun 100+ saatlik programı var ondaki C# derslerini izlersem olur mu yine?
Burda önemli olan husus ne saat ne program ne de dil hepsi aynı ama eğer dersleri izlerken ilgin kayboluyor ve dikkatin dağılıyorsa hocayı değiştirmeni tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı