TurkNet vs Comnet

Emma Stone

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2020
Mesajlar
5.697
Makaleler
1
Çözümler
11
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Altyapım Türk Telekom eve kadar fiber. Şu an da TT abonesiyim. 13 gün sonra taahhüt bitiyor. Hangi ISS'yi seçmem konusunda fikir almam gerek. Taahhüt istemiyorum. Bir kere ağzım yandı artık. O yüzden TT elendi gözümde.
TurkNet, Comnet vb. firmalardan hangisine geçmeliyim? Aranızda kullanan varsa memnun mu? Müşteri hizmetleri veya destekleri nasıl? Aşağıya altyapı sorgulama sonuçlarını bırakacağım. Şu ana kadar hiçbir kesinti yaşamadım TT ile. Bu, diğer ISS'ler ile yaşamayacağım anlamına gelir mi?
TurkNet:

Screenshot_20211205-142558~2.png


Comnet:

Screenshot_20211205-142653~2.png


@Ulunay, galiba TurkNet kullanıyordu TT Fiber altyapı da. Memnun musunuz? Hız testi atabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'te problem yaşaman durumunda karşında muhatap bulamıyorsun. Bota bağlamışlar, onun dışında 1 Gbps çalışmaları da sürdürülüyor. Comnet nasıldır bilemiyorum o yüzden Comnet hakkında bir yorum yapamayacağım. Bölgene 1 Gbps getirmeleri durumunda TurkNet geçersin zaten.
 
Comnet öneririm VDSL olarak kullanıyorum. Daha önce TurkNet kullandım kopma sorunu oluyordu.

VDSL altyapı da dediğiniz gibi TurkNet sorunlu fakat fiber de iyiymiş. Kullanıcıların yorumu bu yönde.

TurkNet'te problem yaşaman durumunda karşında muhatap bulamıyorsun. Bota bağlamışlar, onun dışında 1 Gbps çalışmaları da sürdürülüyor.comnet nasıldır bilemiyorum o yüzden Comnet hakkında bir yorum yapamayacağım. Bölgene 1 Gbps getirmeleri durumunda TurkNet geçersin zaten.

Şu anlık ilime gelme durumu %90. Mahalleme kadar gelirse hiç düşünmeden geçerim. Bu fiyata bu hizmeti veren başka bir alternatif yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Comnet'i bilmiyorum fakat son 1.5 yıldır TurkNet kullanıyorum ve tek kelime ile Türkiye'nin en iyi internetine sahip olduğunu söyleyebilirim. Örneğin 1GB bir dosyayı yaklaşık 1 - 3 dakika içinde indirebiliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Emma Stone, ben senin yerinde olsam Comnet kullanır, 1 Gbps gelince direkt TurkNet geçerdim.
Mantıklı. Turknet, her şey dahil 100₺. Comnet ise 110₺. 10₺ fazladan verip denenebilir. O 10₺ fark modem ücretinden kaynaklanıyor. Comnet 10₺ alıyor. Turknet ücretsiz veriyor.
 
Dostum Comnet'i bilmiyorum fakat son 1.5 yıldır TurkNet kullanıyorum ve tek kelime ile Türkiye'nin en iyi internetine sahip olduğunu söyleyebilirim. Örneğin 1GB bir dosyayı yaklaşık 1 - 3 dakika içinde indirebiliyorum.
Hızın nedir? Test atabilir misin? Turknet Fiber mi? TT Fiber mi?
 
2 yıldır TürkNet kullanıyorum. Yaşadığım sorunlar çoğunlukla Türk Telekom yüzünden oluyordu. TürkNet üzerinden destek kaydı açıtğımda 1 gün içerisinde TT destek ekibi gelip sorunu çözerdi. ( Buradaki sorun genellikle bulunduğum porttan kaynaklı oluyordu. )
Ben fazlasıyla memnunum. TT ve Turkcell'in 16 Mbps vermediği yerde geldi 75 Mbps verdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı