E8400 sistem için oyun önerisi

DraugRZ

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2019
Mesajlar
1.714
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun tavsiyesinizi almak istiyorum. Benim bilgisayarım çok eski. Özellikler burada: Anakart G31M-ESL2, işlemci E8400 3.0, RAM DDR2 800 MHz 4 GB, ekran kartı ATI Radeon HD 4600 Series. Bu kasaya uyumlu arkadaşımla beraber oynayabileceğimiz oyunlar var mı? Varsa neler? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
L4D2 oynayabiliyordum az çok. CS:GO ve Valorant'ı hiç sevmem fakat format atmadan önce sırf performansını merak ettiğim için test etmiştim bir ara. 20 FPS falandım CS:GO'da. Oynanmayacak gibi de yavaş bağlanıyordu oyuna. Oyun bitimine 1 dakika kala ben giriyordum :D Valorant biraz daha stabildi. 50 FPS alıyordum fakat çok takılıyordu ve zaten 2 oyunu da normalde sevmediğim için formatımı attım daha da oynamadım. GTA 5'e gelecek olursak onun kısayolunu bile göremem :D Eski oyunlara göz atmalısın. Half-Life serisi, Garry's Mod vb. gibi.
 
Son düzenleme:
Sistem benim değil bir arkadaşımın ricasıdır.



İmkansız hocam CS:GO açmıyor bile.
Bir de arkadaş GTA V falan yazmış. Valorant belki bir derece. Left 4 Dead 2 kesin kaldırır ama.
Emulator olmayan PUBG'yi oynar en kötü PC için olanı. Ben Q6600 işlemci kullanıyorum tek artısı dört çekirdek olması. İyi bir işlemci sayılmaz ama emulator ile PUBG oynadım.
Kaç yıl önce?
 
L4D2 oynayabiliyordum az çok. CS:GO ve Valorant'ı hiç sevmem fakat format atmadan önce sırf performansını merak ettiğim için test etmiştim bir ara. 20 FPS falandım CS:GO'da. Oynanmayacak gibi de yavaş bağlanıyordu oyuna. Oyun bitimine 1 dakika kala ben giriyordum :D Valorant biraz daha stabildi. 50 FPS alıyordum fakat çok takılıyordu ve zaten 2 oyunu da normalde sevmediğim için formatımı attım daha da oynamadım. GTA 5'e gelecek olursak onun kısayolunu bile göremem :D
Ekran kartının tam modelini belirtmemişsiniz galiba, HD 4670 vs bir çok modeli var. Ama bu seride DX11 desteği yokmuş, DX10.1 var o büyük sorun yaratacaktır. Valorant'ın önceden DX10.1 desteği vardı fakat yakın zamanlarda DX11 istemeye başladı, Valorant'ı eleyin. GTA V sanıldığı kadar yüksek gereksinim isteyen bir oyun değil, son derece optimizedir. DX10.1 ile de oynanabiliyor diye hatırlıyorum grafikleri düşürerek oynama şansı mevcut. Left 4 Dead 2 zaten sorunsuz olur, onda bir sorun yaşanmayacaktır. Bu sistemde en zayıf halka ekran kartı, DX11 destekli değil.
 

Geri
Yukarı