Çözüldü "s.team" linki güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alpha Frozen

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2019
Mesajlar
2.310
Çözümler
14
Küçük kardeşim oyun oynarken gördüm. Oyundan tanıştığı birisi oynadıkları oyunun sunucusuna kolaylıkla girebilmesi için bu linki atarak Steam hesabına girmesini istemiş (Ne alaka anlayamadım.). Çocuğun günahını almak istemiyorum fakat bana güvenilir bir link gibi gelmedi. Linke tıklayınca Steam hesap girişe atıyor fakat linkin ismi s.team, yani araya "." koyulmuş gördüğünüz gibi. Hesabı çalmak için değiştirilmiş bir link gibi. Bir bakar mısınız rica etsem? Bu arada linke tıkladım fakat giriş vs, yapmadım. Bir sıkıntı olmaz herhalde?

Link (Hesabınıza girmeyin!):

1639160444425.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük kardeşim oyun oynarken gördüm. Oyundan tanıştığı birisi oynadıkları oyunun sunucusuna kolaylıkla girebilmesi için bu linki atarak Steam hesabına girmesini istemiş (Ne alaka anlayamadım.). Çocuğun günahını almak istemiyorum fakat bana güvenilir bir link gibi gelmedi. Linke tıklayınca Steam hesap girişe atıyor fakat linkin ismi s. Team, yani araya "." koyulmuş gördüğünüz gibi. Hesabı çalmak için değiştirilmiş bir link gibi. Bir bakar mısınız rica etsem? Bu arada linke tıkladım fakat giriş vs, yapmadım. Bir sıkıntı olmaz herhalde?

Link (Hesabınıza girmeyin!):

Eki Görüntüle 1238364

Kopya site gibi. Hesap çalmalık sanki. Giriş Yapın orijinal link budur.
 
Sence güvenli olabilir mi? Orijinal Steam linkinde ''s.'' gibi bir ibare bulunmaz. Ayriyeten böyle linkleri atan kişilerin dolandırıcı olma ihtimali %100'dür.


Edit: Linke az önce girdim, site ekranı önüme geldikten sonra orijinal Steam linkine döndü. @wanetage hocamın dediği gibi bir kısaltılmış link söz konusu olabilir. Daha önceden Steam üzerinden kısaltılmış linkin alınıyor olabildiğinden haberim yoktu.
 
Son düzenleme:
Steam'in giriş linkinde steamcommunity.com yazmalı. Sizin attığınız siteden girdiğimde store.steampowered.com yazıyor ve tasarımda ufak farklılıklar mevcut. Sitenin aynısını tasarlamaya çalışmışlar. Girdiğiniz kullanıcı adı ve şifreler site üreticisine direkt gidiyor, onlar da hesabınızı bir güzel çalıyor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı