Oyun tarihinin en balon oyunları nelerdir?

Bannerlord ve SOF bu listede olacak oyunlar değil Cyberpunk da aynı şekilde.
Kişisel zevk ve deneyimlerim beni bu listeyi oluşturmama olanak tanıdı, SOF2 noktasında en azından 1.oyunu kadar başarılı olabilseydi listeye eklemeye gerek duymazdım neresinden tutsan en basitinden gerek mekanikleri olsun gerek bölüm tasarımları gibi temel noktalarda rezil bir oyundu, aklıma geldi koydum.

Bannerlord'da da olay benim için temelde oyunun Warband'dan beri oynanış & karakter dinamizm yelpazesinde gram ilerleme kaydetmemiş olması tabii beraberinde gelen optimizasyon sorunları da hesaba katıldığında beğenmediğim 'kendini geliştirememiş' bir oyun olarak nitelendirmeme dayanak olan nedenlerden bazıları oldu.

CB2077'ye hiç girmek istemiyorum, kendi fikrinizdir olabilir benim için kabaca 'ÇÖP' bir oyun.
 
Babamın malı değil ki satayım. Sonuçta göz var izan var, oyun belli. Ya da sizin için balon olmayan bir oyun söyleyin standartınızı bilelim. Belki Valorant?
Kenshi, Morrowind, Dead Cells, Steins;Gates, XCOM 2, Fallout: NV.

Daha da sayabilirim ama anlamazsınız muhtemelen, Valorant yazıyor ya bir de. :D
a9W2bO1_700b_v1.jpg
 
Kenshi, Morrowind, Dead Cells, Steins;Gates, XCOM 2, Fallout: NV.

Daha da sayabilirim ama anlamazsınız muhtemelen, Valorant yazıyor ya bir de. :D
Tamam dostum attığın meme ile aşırı kuul olduğunu ispatladın şuan ama konuyu yanlış anlamışsın. Sevmediğimiz tarzları eleştirmek falan değil konunun amacı balon oyunlardan örnek vermek. Witcher 3 için balon diyen adam ya oyun oynamaktan anlamıyordur ya da eleştirel bakmasını bilmiyordur. Nasıl bir oyun olduğunu burada madde madde sıralarım ama sen oyunu övdüğümü zannedeceksin o yüzden o topa girmiyorum 😆Sen kenshi oynamaya devam 😁
 

Yeni konular

Geri
Yukarı