Oyun tarihinin en balon oyunları nelerdir?

Nereye çok sağlam oyun. 2016 yılından grafikler, patlama, parçacık efektleri sadece efektten ibaret. Çevrede etkisi yok. Yanıma füze düşüyor. Füze bu, füze. Ortalığı yakıp yıkması lazım. Beton zeminde toprak fışkırıyor havaya, beton zemin olduğu gibi çizik bile almadan duruyor. Ultra ayarlarda oynadım. :D Aynen EA yapmış, maşallah. Ne CS mi oynuyoruz, Valorant mu bu? BF1 ve BF5'te çevre dokuları patlamalardan etkilenirken bunda her şey adeta Minecraft katman kayasından yapılmışçasına sabit duruyor. O tarz bir oyun istiyor olsam açar CS oynarım. Hayatımın en büyük hayal kırıklığı oldu BF2042. hiçbir oyunu beklemediğim gibi bekledim. Dedim ki EA, yeter da. Yorulmuşsun, bence sen bir beş sene oyun yapma.

Fizik motoru eleştirisinde haklı olabilirsiniz fakat grafikler kesinlikle öznel bir konu değildir. Belki sizin grafik anlayışınız daha farklıdır kesinlikle sizin yanıldığınızı ifade etmiyorum fakat o grafiklere de sizden başka kötü diyecek birinin çıkacağını zannetmiyorum.
 
fakat o grafiklere de sizden başka kötü diyecek birinin çıkacağını zannetmiyorum.
Bende kötü demedim, eski dedim. BF1 ile aynı grafiklere sahip, ama fizik motoru BF1'in altında. :) BF1'in grafikleri kötü mü?
2016 yılına ait demek kötü demek olmuyor. Ancak en iyi de değil bariz bir şekilde.
 
Sen çıkardığın her oyunla oyun dünyasına seviye atlat, sonra Atroje diye birisi çıkıp tüm seriye balon desin.

Neden böyle düşündüğünüzü merak ettim, oyunun atmosferi beni kendine aşık ediyor. 😀
Oyuna balon deme hakkına sahip olan benim zaten. Çıkıp oyun yapımcıları değil oyuncu karar verecek buna. Neresinden tutarsam tutayım kötü oyun.
 
Oyuna balon deme hakkına sahip olan benim zaten. Çıkıp oyun yapımcıları değil oyuncu karar verecek buna. Neresinden tutarsam tutayım kötü oyun.
Bana bilmediğim bir şeyler söyleyin.
Neresinden tutarsam tutayım kötü oyun.
Merak ettiğim konuda bu zaten, neden? Açıklamak gibi bir zorunluluğa sahip değilsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı