CS:GO'da neden Türk kuvvetleri yok?

Terörist agent koysalar Türkleri terörist gösteriyorlar derler ben valve'nin yerinde olsam ben de koymam.
Türkler'i neden agent koysunlar güzel kardeşim? Oyundaki teror gurupları herhangi bir orduya ait değil ki, adı üstünde "teror" gurubu onlar. İstisna yapıp terörist kısmına Türk eklerlerse bir zahmet tepki gösterin sizde!
 
Öncelikle, bu tür eylemlerden önce ülkelerin gerekli kurumlarından gerekli izinleri almanız gerekir. Eğer izin verilmiyorsa o ülkenin hiçbir şeyini kullanamazsınız, tabii paranız çoktur tazminat ödemek istersiniz orası ayrı.

Eğer gerekli izinler alındıysa, (aşağılayıcı, küçük düşürücü,) şeylerin haricinde oyununuzda kullanabilirsiniz.

Geçmişte bunun birkaç örneğini yaşamıştık; Sony'in planetside 2 oyununa zamanında böyle bir şey eklenmişti ancak şikayet edilmesi üzerine Türkiye Sony'e dava açmış ve kazanmıştı. Sonrasında oyundaki Türkçe dil desteğinin kaldırılmasına neden olmuştu ve birçok Türk oyunu bırakmıştı.

Pek sevilen bir millet olmadığımız ne yazık ki doğru! Ancak bunu biz millet olarak başardık. İçimizden bazıları, bazen oynadığı oyunun basit bir oyun olduğunu unutup; insanların şahsına, ailesine veya dini inançlarına saldırdı ya da küfür etti etmeye de devam ediyorlar. İşte bu işte sen ben olmasak ta ne yazık ki bu tür zehirli kişiler yüzünden millet olarak pek sevilmiyoruz. Ruslara toksit diyoruz ya ne yazık ki bizim milletimizde onlardan farksız bir hale geldi.

Oysa yaptığımız işi herkes gibi eğlenmek için yapsak tüm bu sorunlar ve ön yargılar oluşmamış ve bu kadar nefret edilen bir millet olmayacaktık. Oyun da herkes iyi olmak zorunda değil, ya da her oyunu iyi oynayamayabilir/kazanamayabilir. bir oyunda kazanmayı bildiğin gibi kaybetmeyide bilmelisin. Bizim milletimiz buna ne yazık ki razı gelmiyor, sonrasında olanlar ortada.

Yakın bir zamanda çıkan New World oyununu oynadım bir süre; orada yabancı bir Sunucu'da şuna şahit oldum. Biri sunucudan "senin a... S... O... C..." diye sövüyor birine, ama ona cevap veren biri yok tabii. Sonrasında özeline yazdım selamünaleyküm kardeş hayırdır kim sinirlendirdi seni neden küfür ediyorsun diye. Bana verdiği cevap gerçekten içler acısıydı. As kanka "o... Evladı" üstüme kurt saldırtıp benim toplayacağım madeni topladı. Bunu yapan da türkmüş sonradan öğrendim.

Şimdi böyle bir milleti kim neden yaptığı oyunda istesin? Sen böyle güzel bir oyun yapsan, oyununu zehirleyebilecek ve sonrasında oyuncu kaybına neden olabilecek bir toplumu oyunun da ister misin? O oyuna Türkçe dil, bayrak vs. eklememesi bir nevi kibarca oyunumu oynamayın kardeşim siz demekten farksız.

Kısacası, biz millet olarak ölüyoruz. Evet evet gerçekten ölüyoruz... Bir birimize inancımız, güvencimiz ve saygımız kalmamış. Kendi milletine hoşgörü göstermeyen, saygı duymayan bir millet diğer milletlere ne verebilir? Silkelenip kendimize gelsek, özümüze dönsek her şey daha iyi olacak ta nerdee. Sağ ol içimi döktüm sayende. :)
Güzel özetlemişsiniz, harfiyen katılıyorum.
 
Asıl R6'ya eklenmesi lazım ama eklemiyorlar. Bence bize olan ön yargılarından dolayı herhalde.
2-3 yıl önce JABBA'ya sorduklarında gelmez demişti ve öyle de oldu. Galiba kötü tepkilerden korktukları için getirmiyorlar. İşin içine Türkiye girince gereksiz yere çıldıran tipler var çünkü.
 
Konu altında kendi milletini yüceltenler ne yaşıyor? Anlamıyorum bu neyin Türkçülüğü hala. Dünyada ki tüm milletler ile dalga geçilebilir ama Türkler bir oyunda dahi kullanılamaz öyle mi? Geçin bunları. Adamların ürettiği tuvalet kağıdını bile ithal ediyoruz ama bunlar hala kendileri en kutsal en üstün millet sanıyorlar. Böyle olan bir milleti adamlar neden oyununa eklesin ki?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı