GTA Online para hilesi yapılınca ban yenir mi?

Hileyi çok abartmışsınız. Eğer oyundaki leveliniz yüksek değilse kendinize levelde basın, böylece ban riski azalır. Ama şunu söyleyeyim eğer hileyi Cheat Engine ile yaptıysanız ban yeme olasılığınız %95.
 
GTA Online gireyim dedim ilk defa. Girdikten sonra önüme bir adam çıktı ve her yerinden para düşüyordu. Geldi etrafımda dolandı bir müddet. Sıkılınca gitti. Çıkayım dedim paranın üstünden geçmiş bulundum ve köpek gibi bir para geldi üzerime. Dedim bu oyun oynanmaz. Bir daha yüzüne bakamadım. Girer girmez hile yapan gördüm oyunda. Muhtemelen oyuncuların yarısı da yapıyordur. Bu kadar fazla kişi yaparken bence ban yemezsin.
 
Öncelikle merhaba sorum kısa olacak ama ben GTA Online de 77M falan para hilesi yaptım sadece bu başka bir şey yapmadım ve yapmayacağım da. Bundan ban yer miyim?
Ban sistemi biraz farklı çalışıyor GTA Online da. Sen 2M para hilesi basarsın ban atarlar adam 500M hile basar ellemezler. Kuzenim bir keresinde hileyi bastı bir sürü ev alıp içine en pahalı araçları satın alıp alıp koydu. Dedim bu hesap ban yer boşa uğraşma. En fazla 2 Hafta ban atarlar ondan sonra zenginim dedi. 1 Aylık ban yedi 1 ay sonra oyuna girdiğinde bütün parası sıfırlanmıştı. Ama evlere ve arabalara dokunmamışlar. Hepsini satıp 750M civarı para yapmıştı. Yani güya ban atıp hileli oyuncuya ceza verdiler :) Yani kısacası ban yiyip yememen şans işi gibi bir şey. Ama bu taktiği dene ev araba al ceza alırsan sonrasında kıyıda köşede paran kalmış olur.
 

Geri
Yukarı