Okul müdürü kızlar arasında ayrımcılık yapıyor

brk0

Picopat
Katılım
3 Aralık 2021
Mesajlar
631
Çözümler
2
Merhaba. Yasadığım yeri (A) okulu ise (B) olarak belirteceğim ben A ilinde yasıyorum ve B lisesine gidiyorum bizim bir müdürümüz var teneffüslerde hep bizi dısarı çıkartıyor ama kızları çıkarmıyor ben yemek yiyorum sınıfımızdaki öğrenciler yaramazlık yapıyor ama hoca beni de çıkartıyor üstelik tekme atarak ve diyor ki kızlar benim için daha önemlidir çünkü erkekler çalısıp parasını kazancak ama kadınlar evlenip kocasının sesini dinleyecek hizmetini yapacak diyor. Arkadas bu nasıl ayrımcılık? Ben yemek yiyorum sessizce oturuyorum neden beni tekmeleyip dısarı çıkartıyorsun! Neyse ben bu müdürü nereye sikayet edebilirim? Cidden bıktım artık!
 
Merhaba. Yasadığım yeri (a) okulu ise (b) olarak belirteceğim ben a ilinde yasıyorum ve b lisesine gidiyorum bizim bir müdürümüz var teneffüslerde hep bizi dısarı çıkartıyor ama kızları çıkarmıyor ben yemek yiyorum sınıfımızdaki öğrenciler yaramazlık yapıyor ama hoca beni de çıkartıyor üstelik tekme atarak ve diyor ki kızlar benim için daha önemlidir çünkü erkekler çalısıp parasını kazancak ama kadınlar evlenip kocasının sesini dinleyecek hizmetini yapacak diyor. Arkadas bu nasıl ayrımcılık? Ben yemek yiyorum sessizce oturuyorum neden beni tekmeleyip dısarı çıkartıyorsun! Neyse ben bu müdürü nereye sikayet edebilirim? Cidden bıktım artık!

Normal bir şey bu değiştiremezsin müdürü de şikayet edemezsin değiştirmezler. Etsen bile takmazlar.

Not: Tabii ki herkes eşittir.
 
Dalgamı geçiyorsun? Eğer düzgün bir fikir vereceksen ver vermiceksen konuyu terket!

Bu arada ben böyle dedim diye çoğu kişi beni 'feminazi' sanacak hayır değilim herkes eşittir. Sorunun cevabına gelirsek böyle davranan bir müdürün davranışını değiştiremezsin. Bizim öğretmenlerimizde ayrımcılık yapıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı