Call of Duty: Vanguard 320 TL'ye alınır mı?

O zaman alıyorum ben indirimlere saklıyordum parayı ancak Vanguard almak daha iyi gibi.

Oyun arkadaşın yoksa beraber gireriz Vanguard alırsan tabii bence Online 1 sene boyunca bolca güncelleme içerik bol oyuncu sayısı parası fazla ama içeriği de fazla her türlü değer saçma sapan Ubisoft oyunlarına para harcamak yerine CoD alırım geçerim
Fiyatı tuzlu, alınmaz.
Ben 605tlye almıştım parasını hakeder oyun süresi çok fazla çünkü
 
Eğer seviyorsanız alınır, sonuçta sizin kaç saat oynayacağınıza bağlı bir durum. Misal BF1'i ilk çıktığında almıştım o günden bu güne 1000 küsür saat gömmüşüm ama BF5'i , bir önceki oyunun fiyatından daha ucuza almama rağmen 23 saat oynamışım. Eğer oynayacaksanız değer.
 
Ben 605tlye almıştım parasını hakeder oyun süresi çok fazla çünkü
Tercih meselesi hocam.

Call Of Duty serisine karşı pek ilgim yok, her geçen sene oynanış ve grafiklerin üzerine bir adım daha atıyorlar o kadar.

Biraz farklılık görmek istiyorum sadece. :)
 
Hocam her yıl aynı şey. Sırf hikayesi için 320 TL ne kadar mantıklı bilemem. He multiplayer modunu oynarım derseniz Cold War ile aynı, değişen şeyler silah, harita, ortam. Eski zamanlarda geçen bu tür şeyleri seviyorsanız alınabilir. Hem 20 saati kaldı ama ücretsiz şekilde multiplayer versiyonunu oynanabilir. Bakın derim.
 
Tercih meselesi hocam.

Call of Duty serisine karşı pek ilgim yok, her geçen sene oynanış ve grafiklerin üzerine bir adım daha atıyorlar o kadar.

Biraz farklılık görmek istiyorum sadece. :)

Hocam savaş oyunundan tam olarak beklentiniz nedir? Yani ne gibi farklılıklar görmek istiyorsunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı