Crack yazılımların gerçek yüzü

Adam ETS2'nin exe dosyasını ViruTotal'e yüklemiş. Bunda virus yok bakın diyor. Eskiden oyunların kısayollarını usb belleğe atıp kendi bilgisayarıma takıp açmaya çalışmam geldi aklıma. Bayağı bir güldüm. :D

Bu benim korsan indirdiğim Raft'ın .exe dosyası. Orijinal oyunların .exe dosyalarından temiz çıkması iyiymiş.


Bu da Raft'ın Steam API .dll dosyası. Zaten bu dosyalara crack işlemi yapılıyor genelde. Bazen sadece .dll dosyalarına da yapılıyor ama tam bilmiyorum neye göre.
 
Forza Horizon 5 exe ve steamapi virüs total sonucu. Crack dosyalarında değişen temel iki şey bunlar.

Zaten bilinçli bir korsan kullanıcısı virüs kapmaz, çünkü neyi nereden indireceğini öğrenene kadar çocukluğunda çok virüs yemiştir.


 
Setup'ını VirusTotal'e yüklesen falan anlarım da yani .exe biraz saçma olmuş.

Hocam yükleyeli bayağı olmuştu Setup'ını silmişim. Zaten asıl önemli olan crack, oyunda çok nadiren virüs çıkıyor. Ama isterseniz steamapi.dll dosyası.
Bu da crack grubunun kendi DLL'si.
 
Evet arkadaşlar, bu rehberde sizlere crack yazılımların gerçek yüzünü göstereceğim. Başlayalım!

Eki Görüntüle 1199080

IDM crack dosyası:

Eki Görüntüle 1199082

Eki Görüntüle 1199083

Eki Görüntüle 1199084

Eki Görüntüle 1199081

Bunlar en yaygın crack dosyaları. Hepsini YouTube'dan indirip bazı yerlerden buldum. Umarım bir daha crack kullanmazsınız :D.
Benim videomdaki Bandicam da sıkıntı yok Avastla kontrol ettim.
 
Forza Horizon 5 exe ve steamapi virüs total sonucu. Crack dosyalarında değişen temel iki şey bunlar.


Zaten oyunun kırık hali virüslü diye iddia eden yoktur herhalde? Ben diyorum ki önemli olan setup dosyasıdır. Yani adam niye herkesin bildiği o iki dosyaya virüs koyarak yarım akıllılık yapsın? Setup ile oyunu kurarken arkaya bir de Windows her açılınca başlayacak şekilde ayarlanmış keylogger atar. Virüs programı kapalı olduğundan ruhun bile duymaz. Sen de dersin ki işte bakın benim kurduğum oyun sorunsuz ve virüssüz. Evet haklısın yani ben kurduğun oyunun dosyalarına laf etmiyorum.
 

Geri
Yukarı