22-24 bin TL Gaming laptop önerisi

DragonViper

Decapat
Katılım
4 Aralık 2021
Mesajlar
74
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-10870h // Rtx 3060 (95w) // 16gb ram // 1 TB ssd
Cinsiyet
Erkek
Monster vb yerli markalara kesinlikle tövbeliyim

Hocam bu tonfang kasa olan bir model, Clevo kasaları sorunlu attığınız modeller Dell dışında Max-Q ve MUX yok bir de Dell'in o modelinde ısınma sorunu var. Attığım Monster'da ısınma sorunu yok bu model iyi bir kasaya ve donanıma sahip.
 
Hocam bu tonfang kasadır Clevo kasaları sorunlu attığınız modeller çoğunlukla Max-Q ve MUX yok bu model iyi bir kasaya ve özelliğe sahip.
ben 1 ay önce tulpar t7 v24.1 aldım. Cihaz 1 ay servis yolunda süründü ve o zaman 16.200 tl vermiştim şidi fiyatlar arttı ve kronik sorunlu olduğunu bildikleri ürünleri bile isteye satıyorlar onların sattığı hiçbir mala güvenmem yani her türlü zararlı
 
Ben 1 ay önce Tulpar T7 v24.1 aldım. Cihaz 1 ay servis yolunda süründü ve o zaman 16.200 TL vermiştim şidi fiyatlar arttı ve kronik sorunlu olduğunu bildikleri ürünleri bile isteye satıyorlar onların sattığı hiçbir mala güvenmem yani her türlü zararlı

V24.1 zaten Clevo sorunlu bir model sorun yaşamanız normal attığım modelde ise o sorunlar yok.
 
V24.1 zaten Clevo sorunlu bir model sorun yaşamanız normal attığım modelde ise o sorunlar yok.
tamamda kronik sorunlu modeli satan firmanın iş ahlakı ortadadır. ondan çöp bile alınmaz. kullanıcı cihazın bütün teknik detaylarına hakim olmak zorunda değildir.
 
Tamamda kronik sorunlu modeli satan firmanın iş ahlakı ortadadır. Ondan çöp bile alınmaz. Kullanıcı cihazın bütün teknik detaylarına hakim olmak zorunda değildir.

Öyle bakarsanız MSI'da da sorunlu modeller var ASUS'da da onlardan da mı hiçbir laptop alınmaz böyle bakılırsa hiçbir marka alınmaz bu fikrinde kararlıysan buna bakabilirsin:
 
sonradan ssd yi 1 tb yükselttiğimde pc fiyatıyla beraber 24k yı geçmemesi lazım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı